Dogoniła i odpuściła jak to baby mają w zwyczajuHon 11.25
Porto X2 @1.73 widzę ze karnego nie strzelili Porto
awantura na murawieMam pytanie. Wczoraj w meczu PAOK z AIK padł gol w 89 minucie.
Buk mi to rozliczył normalnie over 0,5 gola. W jakiejś 95 minucie mecz został przerwany i pokazała sie jakaś anulacja gola i 0:0 .... Buk kase cofnal i nie rozliczył kuponu...Ktoś wie co tam się stało i dlaczego tego gola anulowali ???????/
Kibole w końcówce zrobili zadymęMam pytanie. Wczoraj w meczu PAOK z AIK padł gol w 89 minucie.
Buk mi to rozliczył normalnie over 0,5 gola. W jakiejś 95 minucie mecz został przerwany i pokazała sie jakaś anulacja gola i 0:0 .... Buk kase cofnal i nie rozliczył kuponu...Ktoś wie co tam się stało i dlaczego tego gola anulowali ???????/
Northcote City over 1,5 gola @ 1.85
W Gliwicach tez przerwali i byl zwrotDzięki za odpowiedź, ale dalej nie wiem dlaczego anulowali bramkę ????
Powinien być przerwany ze stanem 1:0 ... a nie 0:0
Może nie skrill, ale możesz wziąć teraz pod uwagę Revolut, nie dość że dostaniesz karte walutową taniej niż na skrill, to wszędzie wypłata i wpłata przejdzie bo płacisz kartą. A i na wakacjach bank nie będzie cie walił na kursach, ja od pewnego czasu używam i sobie chwalę ????Dzień dobry,
jaki bukmacher honoruje wpłaty ze skrilla i umożliwia wypłaty tym samym kanałem nie nakładając jednocześnie limitów na tenisa i siatkówkę po 60 zł, jak robi to sportingbet. Szukam alternatywy dla premium.
Dziękuję!