>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Tak jak sadzilem kolejny wazny mecz gdzie gwiazda z hiszpani nie pokazala nic. Jako kibic Wisly chcialbym aby nie weszli do osemki bo na to nie zasluguja. Moze sie obudza i wywala tych hiszpanskich pseudo grajkow. Nie wnosza do ligi nic oprocz wieku. Zamiast dac szanse mlodym lub kupic kogos z pierwszej ligi to inwestuja w takich graczy. Z tego nic nie bedzie a
kluby takie jak jaga czy korona pokazuja ze bez kasy i graczy z nazwiskami da sie fajnie grac w pilke i osiagac dobre wyniki.

Otrzymane punkty reputacji: +10
bybejita 307

bybejita

Użytkownik
Co ten united? Nie oglądam co się dzieje że juz stracili? Dadzą radę? Bo zostali mi na kuponie...
jak wtopią jak z Newcastle... to się wkurze ;d

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Co ten united? Nie oglądam co się dzieje że juz stracili? Dadzą radę? Bo zostali mi na kuponie...
jak wtopią jak z Newcastle... to się wkurze ;d
Czasu jeszcze 70 minut ale póki co to nic nie pokazali. Po 1.47 pre na wyjeździe to nie do grania w Anglii imo.

bybejita 307

bybejita

Użytkownik
Czasu jeszcze 70 minut ale póki co to nic nie pokazali. Po 1.47 pre na wyjeździe to nie do grania w Anglii imo.
złapałem za 1.70 na stsie ???? nie wiem jakim cudem ale masakra, zaraz skoncze baseball ogladać to zobaczę co tam się dzeje ???? ale żeby Pogba za taką kasę nic nie strzelał to szok ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom