Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
co ta Cibulkova zagrała w 3 secie niby miała ''boost '' po wygranym 2 secie i łacznie ugrała 4 pkty słownie cztery punkty w 3 secie ja yebie
na videostreamie ruskim tez bedzie Juve vs Tottenham ???? ale tam nie lubię ogladac meczow dla przyjemnosci, bo u gory ciagle kursy są i robią sie szare jak jakas grozna akcja lub gol , a opoznienie trasmisji jest kilka sekund i juz wiem , ze cos jest ???? ????
na videostreamie ruskim tez bedzie Juve vs Tottenham ???? ale tam nie lubię ogladac meczow dla przyjemnosci, bo u gory ciagle kursy są i robią sie szare jak jakas grozna akcja lub gol , a opoznienie trasmisji jest kilka sekund i juz wiem , ze cos jest ???? ????
Juve po 2,30 pobieram z pocalowaniem reki. Etatowy zdobywca mistrzostwa Itali kontra ekipa walcza w lidze o LM w przyszlym sezonie. Juve 2,33 Juve-1 4,0 Juve dnb 1,55 (grubo) zwrot Unibet
Widac, ze Basel odrobilo zadanie domowe bo graja 5 obroncow tak samo jak Leicester w ostatnim meczu z CIty w pierwszej polowie gdzie tez grali 5 obroncow i w tej polowie ugrali remis 1:1.
Czuje, ze City bedzie sfrustrowane bo nie maja miejsca na flankach na gre i beda musieli cisnac sie przez srodek. Strzelaniny tutaj nie bedzie.