Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
ma ktoś informację czy Wozniacki wystapi w petersuburgu bo nie chce mi się wierzyć żeby po wygranej w ao od razu wzięła udział w turnieju małej rangi, zwłaszcza że za niedługo jest doha i dubai
Pewnie tak. Do Lisicki dotarło od stanu 5-1, że nie musi atakowac tylko po prostu przebijać na drugą stronę. Zhang niestety psychicznie się poskładała i pewnie skończy 5-7 ????
Ja złapałem po niższym bo podatek ale Zhang tego nie dociągnie do TB. Miała mecz na rakiecie i go przegrała. Aż mi się Fett przypomniała z Wozniacka. ????
Ja złapałem po niższym bo podatek ale Zhang tego nie dociągnie do TB. Miała mecz na rakiecie i go przegrała. Aż mi się Fett przypomniała z Wozniacka. ????