Lekkoatletyka mitingi typy z STS:
300m L.Santos - K. Zalewski typ 2 kurs: 1,90
kula: Stanek - Bukowiecki 2 kurs: 2,70
Początek sezonu więc bez szaleństw ale myślę że z szansami na sukces ????
Jakby co transmisja tvp Sport
Lekkoatletyka mitingi typy z STS:
300m L.Santos - K. Zalewski typ 2 kurs: 1,90
kula: Stanek - Bukowiecki 2 kurs: 2,70
Początek sezonu więc bez szaleństw ale myślę że z szansami na sukces ????
Jakby co transmisja tvp Sport
Ogarnal o2,5? Ogladasz?Ska-Neva over 3.5 @2.25
Nie oglądam więc nie powiemOgarnal o2,5? Ogladasz?
Ska-Neva over 3.5 @2.25
to latwiutko weszlo[TheNormalOne napisał:, post: 6594660, member: 144206]Siatka mecz Fenerbace ponizej 206.5 pkt @1.88
To zagrane tak bardziejbna czuja niestety[TheNormalOne napisał:, post: 6594663, member: 144206]Dokladam fenerbace +4.5 @1.8
Przegraja do 11 ;D
No ale kogo to wina, bo napewno nie moja. Ja podawalem swoje typy nie raz nie dwa i kto zarabial to zarabial. Ja zarabiam nadal, a "merytorycznego pier.." mnie nie obchodzi bo to mi pienoedzy nie przyniesie, tylko statystykiFakt. Nic sie ciekawego nie dzieje w dziale i wiekszosc tylko czeka na typ i ,potkniecie.Dzial spada w rankingach ????
Chyba trzeba sie przeniesc do podziemia ????
ja złapałem greczynki po 2,3 może ograną tbTargoviste jak Fenerbace tylko grają na wyjeździe. Piękna ta siatkówka kobiet ????
Ja 2,97 , mozna surbet ładnie zagraćja złapałem greczynki po 2,3 może ograną tb
ciekawe ile było przy 7:10 w 3 secie bo później poszła seria i się zrobiło 16:12Ja 2,97 , mozna surbet ładnie zagrać
Z Francuzkami widziałem ich mecz i grały słabo. Ja popatrzę i może na nasze dziewczyny postawię...?ciekawe ile było przy 7:10 w 3 secie bo później poszła seria i się zrobiło 16:12
Próbuje Volero Zurych @2,2 musza wygrać jeżeli chcą sie bic o awans a rzeszowianki w zasięgu
przegrały tb z 11:9 na 13:15 a mozna było śmiało zamykać szkodaolympiakos @2,3 siatka kobiety