>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Dobra dam i ja dzisiaj wam zarobić Stroitel Mińsk 2.23 Ja wcześniej pograłem po dużo większym kursie.
Turkom brakuje do awansu seta. Nawet jak go wygrają to mogą potem odpuścić. Co prawda wczoraj przejechałem się na podobnym zakładzie grając Galati. Mimo tego że prowadzili w 5 secie kilkoma punktami to go przegrali.
Zamknąłem z dużym zyskiem przy 2:1 w setach i za część wygranej zagrałem dokładny wynik 3:2 2.49 na początku 4 seta zgodnie z wcześniejszą myślą że Turcy potrzebują jednego seta do awansu i ten 4 może paść ich łupem

Otrzymane punkty reputacji: +1
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Dobra dam i ja dzisiaj wam zarobić Stroitel Mińsk 2.23 ⛔Ja wcześniej pograłem po dużo większym kursie.
Turkom brakuje do awansu seta. Nawet jak go wygrają to mogą potem odpuścić. Co prawda wczoraj przejechałem się na podobnym zakładzie grając Galati. Mimo tego że prowadzili w 5 secie kilkoma punktami to go przegrali.
Zamknąłem z dużym zyskiem przy 2:1 w setach i za część wygranej zagrałem dokładny wynik 3:2 2.49 ⛔na początku 4 seta zgodnie z wcześniejszą myślą że Turcy potrzebują jednego seta do awansu i ten 4 może paść ich łupem
Dwa minusy ale na koncie plus dzięki zamknięciu pierwszego zakładu
Powtórka z rozrywki. Tak jak wczoraj prowadzenie 2-3 punktami w TB i nagle zjazd do bazy

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
LIVE Supersport vs Amazulu , RPA 0-0
over 1,5 goli kurs 1,99
MECZ PODEJRZANY = zobaczylem dziwne zachowania kursow , szczegolnie w Azji - normalnie powinien byc w tym meczu , lidze kurs na over 1,5 po 1 polowie okolo 2,5 , a tu jest 1,9 , a w meczu nie ma jakichs sytuacji bramkowych

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
LIVE Supersport vs Amazulu , RPA 0-0
over 1,5 goli kurs 1,99
MECZ PODEJRZANY = zobaczylem dziwne zachowania kursow , szczegolnie w Azji - normalnie powinien byc w tym meczu , lidze kurs na over 1,5 po 1 polowie okolo 2,5 , a tu jest 1,9 , a w meczu nie ma jakichs sytuacji bramkowych
11111

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom