które to meczycho ? nie mogę wyczaić na Onibet, dziękiOver 2,5 seta w meczu Rosjanek
Zamknąłem z dużym zyskiem przy 2:1 w setach i za część wygranej zagrałem dokładny wynik 3:2 2.49 na początku 4 seta zgodnie z wcześniejszą myślą że Turcy potrzebują jednego seta do awansu i ten 4 może paść ich łupemDobra dam i ja dzisiaj wam zarobić Stroitel Mińsk 2.23 Ja wcześniej pograłem po dużo większym kursie.
Turkom brakuje do awansu seta. Nawet jak go wygrają to mogą potem odpuścić. Co prawda wczoraj przejechałem się na podobnym zakładzie grając Galati. Mimo tego że prowadzili w 5 secie kilkoma punktami to go przegrali.
Fenerbahce kobiety dw 3:1 @2,5
Dobra dam i ja dzisiaj wam zarobić Stroitel Mińsk 2.23 Ja wcześniej pograłem po dużo większym kursie.
Turkom brakuje do awansu seta. Nawet jak go wygrają to mogą potem odpuścić. Co prawda wczoraj przejechałem się na podobnym zakładzie grając Galati. Mimo tego że prowadzili w 5 secie kilkoma punktami to go przegrali.
Dwa minusy ale na koncie plus dzięki zamknięciu pierwszego zakładuZamknąłem z dużym zyskiem przy 2:1 w setach i za część wygranej zagrałem dokładny wynik 3:2 2.49 na początku 4 seta zgodnie z wcześniejszą myślą że Turcy potrzebują jednego seta do awansu i ten 4 może paść ich łupem
szkoda
????GKS 3gol @1.89
Lietuvos +5,5pkt
szybko, lecimy dalej 6gol @1.78FK Pohronie 5gol @1.71
szybciej skończyliSzeol SC wynik 3-3
@15
zostało 5 minut meczu, wynik 2-3
34-0 w strzałach ale nie dali rady jeszcze 1, szkoda, mecz na 0FK Pohronie 5gol @1.71
szybko, lecimy dalej 6gol @1.78
11111LIVE Supersport vs Amazulu , RPA 0-0
over 1,5 goli kurs 1,99
MECZ PODEJRZANY = zobaczylem dziwne zachowania kursow , szczegolnie w Azji - normalnie powinien byc w tym meczu , lidze kurs na over 1,5 po 1 polowie okolo 2,5 , a tu jest 1,9 , a w meczu nie ma jakichs sytuacji bramkowych