Mam wrażenie że będzie niespodzianka w Madrycie[TheNormalOne napisał:, post: 6594279, member: 144206]Panowie jak tam w mecxu Realu bo nie mialem czau oglada. Jak to wyglada bo oprocz wyniku to nic nie wiem
Arsenal DNB @1.80 365
Ktoś chyba popłynął ????gran canaria, jebane kurwy sprzedajne
Tak.[TheNormalOne napisał:, post: 6594289, member: 144206]W tym momecie Leganse ma awans ?
Monaco vs Lyon over 5.5 @ 2.3
Monaco Awans @5 STS
Jest 2-3 i został kwadrans, w razie remisu oczywiście dogrywka. Próbuję, Monaco walczy i Lyon się coraz bardziej gubi
Real to Real czasami potrafia zrobic cos z niczego. Tez sobie tego nie wyobrazam ale jednka wszystko sie moze zdazyc chodz wszystko przebawia za PSGNie wiem jak Real chce za 3 tygodnie wygrać z PSG. Są w dołku już bardzo długo i nie zapowiada się na jakąś zmiane nagłą. Pewnie za 4 tyg (po rewanżu) Zizu się pożegna jak Real nie przejdzie francuzów, a raczej nie przejdzie.
Na neutralu grajaOgląda ktoś Sporting vs Fc Porto?
Over na 1.5 bramek jest za 2.2 na LVBet myślę czy nie pograć
Chyba za bardzo się podniecili tym 7-1 z La Coruna.Nie wiem jak Real chce za 3 tygodnie wygrać z PSG. Są w dołku już bardzo długo i nie zapowiada się na jakąś zmiane nagłą. Pewnie za 4 tyg (po rewanżu) Zizu się pożegna jak Real nie przejdzie francuzów, a raczej nie przejdzie.
Nie było zakładów, potem były, zagrałem, teraz patrzę, że nie ma, może za chwilę znów się pojawiąBrak tego zakładu w live