U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
United wytrzymajcie ten remis, bo my The Reds marzymy, żeby na was trafić w ćwiercfinale!!! ????
W przypadku awansu do 1/4 i United marzyłoby o Liverpoolu więc spokojnie - Liverpool mentalność zwycięzców zatracił naście lat temu, pierwszy silny dwumecz i będą tarapaty ????United wytrzymajcie ten remis, bo my The Reds marzymy, żeby na was trafić w ćwiercfinale!!! ????
https://forum.bukmacherskie.com/threads/1-8-finalu-ligi-mistrzow-20-21-lutego-2018-pierwsze-spotkania.149993/page-3#post-6609269Ten sędzia naprawdę grał under kartek bo to już jest cyrk..
A Mu kiedy utracił mentalność zwycięzców, chyba też już dawno temu.W przypadku awansu do 1/4 i United marzyłoby o Liverpoolu więc spokojnie - Liverpool mentalność zwycięzców zatracił naście lat temu, pierwszy silny dwumecz i będą tarapaty ????
Ja to rozumiem ale jak fauluje zawodnika, który wychodzi na czystą pozycję to kartka z urzędu..
No tak, ale jeśli gość rozdaje mało kartek ogólnie, to można założyć, że często w sytuacjach teoretycznie klarownych do pokazania kartek tego nie robi, bo przecież nie ma takiego pecha, że akurat sędziuje mecze z małą ilością fauliJa to rozumiem ale jak fauluje zawodnika, który wychodzi na czystą pozycję to kartka z urzędu..
Obojetnie na kogo trafimy to bedą tarapaty Pragne trafic na jakis znienawidzony klub wiec MUtd bylby idealny, ale Realem też bym nie pogardzil. LFC ma siłe rażenia najwiekszą od kilku lat wiec kiedy jak nie terazW przypadku awansu do 1/4 i United marzyłoby o Liverpoolu więc spokojnie - Liverpool mentalność zwycięzców zatracił naście lat temu, pierwszy silny dwumecz i będą tarapaty ????
W ciągu ostatnich 11 lat Liverpool wygrał puchar ligi, United nawet po odejściu sir Alexa wygrało puchar ligi, puchar Anglii i ligę Europy. Nie zrozum mnie źle - Liverpool gra dużo dużo lepiej niż United, jestem tego świadom w każdym calu, jednak pokazali już wielokrotnie, że w ich wypadku niczego nie można przyjąć za pewnik.A Mu kiedy utracił mentalność zwycięzców, chyba też już dawno temu.
Jak na taki klub w który pompuje się takie pięniądze na transfery ( inna sprawa że większość z nich to wywalanie pieniędzy w błoto np: Pogba) to za wiele nie wygrali w ostatnich 10-15 latach, Liga Europejska to chyba nie jest coś z czego dumni mogą być kibice takiego Klubu jak Czerwone Diabły.W ciągu ostatnich 11 lat Liverpool wygrał puchar ligi, United nawet po odejściu sir Alexa wygrało puchar ligi, puchar Anglii i ligę Europy. Nie zrozum mnie źle - Liverpool gra dużo dużo lepiej niż United, jestem tego świadom w każdym calu, jednak pokazali już wielokrotnie, że w ich wypadku niczego nie można przyjąć za pewnik.
peffki peff ???? . 3/3 - 3 dzien buk wypłaca kasę ????Tripel na dziś.
ako: 2.82
stawka: 268 zł
Szachtar 1X
Manchester Utd X2
Real Madryt
P.S. Dziś delikatniej, Realu jestem pewny, Szachtar mocny u siebie i doświadczony w bojach na arenie międzynarodowej + jakość mają, najmniej pewny MU z tych 3 spotkań, ale powinni ogarnąć
Bez MU było ako 1.96 i myślałem nad zagraniem np. za 600 zł, ale stwierdziłem, że nie i gram tripla.
Sevilla - Man Utd:
Remis @3.25 3/10
Remis HT @2.10 3/10
Szachtar - Roma:
Szachtar over 4,5 korka @1.80 6/10
Over 4,5 korka HT @1.80 6/10
Mam bardzo grubo jak na swoj budzet pograne ako z awansami LFC, Man City, Arsenalu i Lazio... zamykalibyscie? Prawie bez zysku ten cash out ????
Karta nie świnia - sie odminia uffff ????Leganes - Real over 2,5 HT
Szachtar lub remis
@2.80