>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Haider-Maurer z Lajovicem na Duranów póki co wyrównana patologia, koło 3 na Lajovica można lekko spróbować

brajanusz 2,8K

brajanusz

Użytkownik
Chcecie mieć darmową TV? Wszystkie Canal+ (meczyki) i Eleven (jeszcze więcej meczyków)?
Dać Wam instrukcje jak to zrobić? Zajmie to 10minut i oglądacie wszystkie mecze w HD. Wszystko na miesiąc, potem pewnie zechcą opłaty.Poniżej screen z meczu Legii

Otrzymane punkty reputacji: +6
verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Chcecie mieć darmową TV? Wszystkie Canal+ (meczyki) i Eleven (jeszcze więcej meczyków)?
Dać Wam instrukcje jak to zrobić? Zajmie to 10minut i oglądacie wszystkie mecze w HD. Wszystko na miesiąc, potem pewnie zechcą opłaty.Poniżej screen z meczu Legii
Może załóż jakiś temat i napisz &quot;poradnik&quot; niż każdemu z osobna, chyba że chcesz jakiś hajs ????

T 41

thomaszc

Użytkownik
Skoro wiedziałeś, dlaczego nie podzieliłeś się z kolegami? Bo po co mają mieć, tylko ty
Używam dopiero od kilku dni, i wolałem się upewnić czy wszystko działa jak należy, zanim wrzucę to na grupę, a okaże się jakimś szajsem co raz działa, a raz nie.
To tylko powiem, że od czterech dni śmiga bez problemu.
Tak jak napisał Verno, też dziwne, że zamiast od razu napisać co i jak, to pytasz czy podać ;).
No ale nie ważne mamy to, śmiga, nie będziemy się tutaj kłócić.

brajanusz 2,8K

brajanusz

Użytkownik
Używam dopiero od kilku dni, i wolałem się upewnić czy wszystko działa jak należy, zanim wrzucę to na grupę, a okaże się jakimś szajsem co raz działa, a raz nie.
To tylko powiem, że od czterech dni śmiga bez problemu.
Tak jak napisał Verno, też dziwne, że zamiast od razu napisać co i jak, to pytasz czy podać ;).
No ale nie ważne mamy to, śmiga, nie będziemy się tutaj kłócić.
Tia... miałem, chciałem..... itd... mamy

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Oglada ktos te asy z Anderlechtu? Bo po statach wyglada, ze tam sie chyba na boisku polozyli i czekaja na koncowy gwizdek...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom