ty jesteś ogorkiemale ta Korona dramat,z takimi ogorkami w dupe, wstyd
Może załóż jakiś temat i napisz "poradnik" niż każdemu z osobna, chyba że chcesz jakiś hajs ????Chcecie mieć darmową TV? Wszystkie Canal+ (meczyki) i Eleven (jeszcze więcej meczyków)?
Dać Wam instrukcje jak to zrobić? Zajmie to 10minut i oglądacie wszystkie mecze w HD. Wszystko na miesiąc, potem pewnie zechcą opłaty.Poniżej screen z meczu Legii
Nie. Kilka zdań i to macie, a nie pytanie często o linkiMoże załóż jakiś temat i napisz "poradnik" niż każdemu z osobna, chyba że chcesz jakiś hajs ????
Wystarczy wejść na http://www.telewizjada.net/ , tam też jest instrukcja ???? .Chcecie mieć darmową TV? Wszystkie Canal+ (meczyki) i Eleven (jeszcze więcej meczyków)?
Dać Wam instrukcje jak to zrobić? Zajmie to 10minut i oglądacie wszystkie mecze w HD. Wszystko na miesiąc, potem pewnie zechcą opłaty.Poniżej screen z meczu Legii
Skoro wiedziałeś, dlaczego nie podzieliłeś się z kolegami? Bo po co mają mieć, tylko tyWystarczy wejść na http://www.telewizjada.net/ , tam też jest instrukcja ???? .
Używam dopiero od kilku dni, i wolałem się upewnić czy wszystko działa jak należy, zanim wrzucę to na grupę, a okaże się jakimś szajsem co raz działa, a raz nie.Skoro wiedziałeś, dlaczego nie podzieliłeś się z kolegami? Bo po co mają mieć, tylko ty
delta media center działa bez rejestracji na androidzie?Skoro wiedziałeś, dlaczego nie podzieliłeś się z kolegami? Bo po co mają mieć, tylko ty
22222Legia -1.5 @2.05
Tia... miałem, chciałem..... itd... mamyUżywam dopiero od kilku dni, i wolałem się upewnić czy wszystko działa jak należy, zanim wrzucę to na grupę, a okaże się jakimś szajsem co raz działa, a raz nie.
To tylko powiem, że od czterech dni śmiga bez problemu.
Tak jak napisał Verno, też dziwne, że zamiast od razu napisać co i jak, to pytasz czy podać .
No ale nie ważne mamy to, śmiga, nie będziemy się tutaj kłócić.
over na , tak jak myslalem najlepszy bet dzisiejszego dnia w Ekstraklasie jak dla mnieTak jak pisałem w dziale Ekstraklasy na mecz Legii ze Śląskiem gram Over 2,5 gola @1,7 i osobiście lekko gram Śląsk DNB @6 Fortuna
Zobacz ilu zawodników pauzujeOglada ktos te asy z Anderlechtu? Bo po statach wyglada, ze tam sie chyba na boisku polozyli i czekaja na koncowy gwizdek...