>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
na turnieju tenisowym w Nowym Jorku chłopiec do podawania piłek na meczu karlovica ma na oko 50 lat. Tego jeszcze nie widziałem

juras333 802

juras333

Użytkownik
na turnieju tenisowym w Nowym Jorku chłopiec do podawania piłek na meczu karlovica ma na oko 50 lat. Tego jeszcze nie widziałem
ja widziałem jak podawały takie 40~ z kilkudziesięciokilogramową nadwagą. oczywiście też w stanach

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
a verdasco to jest śmieć, całe życie mecze sprzedaje i jeszcze mu mało, teraz w deblu puszczają thiemowi i diego ktory grają dla zabawy tego debla, i wyciągną seta z 1:4 na 6:4 dzięki wspaniałej grze vernando

juras333 802

juras333

Użytkownik
verdasco/marrero 4:1 30:15&gt;4:6 i to z antydeblistami, a ja łudziłem się że hiszpanie coś jeszcze potrafią ???? niczego nie sprzedają. zwykłe nieudacznictwo. marrero gra jak amator, a dasco wcale nie lepszy

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
verdasco/marrero 4:1 30:15&gt;4:6 i to z antydeblistami, a ja łudziłem się że hiszpanie coś jeszcze potrafią ???? niczego nie sprzedają. zwykłe nieudacznictwo. marrero gra jak amator, a dasco wcale nie lepszy
widziałeś 7 gem w 2 secie przy serwisie marrero? Verdasco przegrał sam 4 punkty z czego raz bedą metr od siatki wpakował w nią piłke a drugi punkt wyrzucił w aut też bedąc przy samej siatce, od stanu 4:1 zachowywał się jakby był pierwszy raz na korcie, kompletnie nie umiał sie ustawić do piłki, i to gośc robi w jawny sposób po raz kolejny

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom