L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Saragossa--Lugo over 1.5 ht
@2.25
@2.25
Widzisz jacy obserwatorzy tutaj są.Pewnie zazdrość i buta nimi kieruje i ciesza się jak typ nie wchodzi.Sami nie typują i tylko komentarze zza kurtyny,a tu na przekor plus.i gul rozhuśtanynieuznali
1111 teraz
1:0Saragossa--Lugo over 1.5 ht
@2.25
Na tel trochę szybciejTeż wam działa bardzo bardzo wolno forum ?
na luzieMaccabi +5,5 kurs 2,1
2-2MuSa-Kemi 1X @3 za drobne
Pograłem to samo. Myślisz, że ogarną? Póki co 3 serwisy sióstr i w każdym BP w tym 2 wykorzystane.Kerkhove/schuurs @2,5 I dw 2:0 @4.0 grają z siostrami Williams w fed Cup
Amerykanki mecz wygrały więc ciśnienia na zwycięstwo w tym pojedynku nie ma. Do tego serena która wraca po ciąży trochę słabo się rusza po korcie. Bardziej robią szol dla publiki. Holenderki będą chciały wygrać bo ograć siostry to jest sukces niezależnie od okoliczności. Jak wytrzymają to wygrająPograłem to samo. Myślisz, że ogarną? Póki co 3 serwisy sióstr i w każdym BP w tym 2 wykorzystane.
Przełamały. Wygrać swoje podanie i dociągnąć mecz do końca. Tak właśnie myślałem, że to będzie show skoro wygrały mecz. A kursy zacne były.Amerykanki mecz wygrały więc ciśnienia na zwycięstwo w tym pojedynku nie ma. Do tego serena która wraca po ciąży trochę słabo się rusza po korcie. Bardziej robią szol dla publiki. Holenderki będą chciały wygrać bo ograć siostry to jest sukces niezależnie od okoliczności. Jak wytrzymają to wygrają