>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Jeżeli ktoś czekał na gola Sandecji to może mi robić przelew. Właśnie dodałem sobie mecz do obserwowanych, żeby wiedzieć czy jakimś cudem strzelą i w tej sekundzie gol...ufff. A myślałem, że po wczorajszej Legii limit farta wyczerpany w naszej lidze ????
Jeszcze dwa mecze dzisiaj, chyba muszą w końcu przyjść undery. Wczoraj 4-2 i 2-3, dziś już 4-1.
Na undery czas jutro ???? Dziś jeszcze o 18:00 pewny over, o 20:30 wysoki wynik też mnie nie zdziwi ;)

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Wellinger wygrał trening, serie próbna i drugą serie konkursu.Przypadek? Był mocny i warunki mu nie przeszkodziły i tyle w temacie.
A ktoś mówi że przypadek? Wellinger był obok Stocha największym faworytem konkursu. Warunki mu nie przeszkodziły, bo trafił na dobry wiatr i go w 100% wykorzystał, jak Hula w 1 serii.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Austria
2 poł. 70 min. w Altach, wynik 0-1, sporo sytuacji, Salzburg dalej ciśnie (była też poprzeczka), over 1,5 po @1,70 za miedziaka spróbuję. GL!
edit 85 i nie trafił skośny na pustą bramkę ???? 90 min. tylko boczna siatka bramki RB.
edit 2 Niestety skończyło się 0-1. Sytuacji dużo, nawet gospodarze mieli swoje okazje lecz ⛔

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
CS: GO
Epsilon - Ago
Typ: Epsilon wygra mecz
@7.50 sts
Niestety nie ma szans, każdy close game przegrywają na mirage juz z 5 rund tak w dupe przy wyniku 3-9 nawet eko rywali potrafia przegrać.. #dawno nie widzialem aby grał ktoś tak slabo na co by nie mowic juz jakims turnieju...

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
oglada ktoś Poullile? Ma jakiś uraz czy o co chodzi łamie się do zera i takie lanie od Tsongi??

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
OK takie coś na dziś, poszedłem po bandzie, a co tam ???? :
1. Atletico + Benfica + Real Madryt + Dortmund ako: 4.26 , stawka: 4000 zł, do wygrania: 17044 zł
2. Monaco + Anderlecht DNB ako: 4.01, stawka: 2000 zł, do wygrania: 8015 zł
3. Monaco X2 + Anderlecht X2 + Atletico + Benfica ako: 4.69, stawka: 1000 zł, do wygrania: 4690 zł
4. Benfica + Dortmund + Real + Atletico + Milan DNB + Atalanta DNB + Monaco DNB + Anderlecht DNB ako: 21.74, stawka: 850 zł , do wygrania: 18476 zł
Real i Benfica proszę wygrać , reszta w grze, Anderlecht grać o X2 minimum !!! (przegrywają w 7 minucie)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom