>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
Mullera chyba ostro głowa boli połamać się z copilem nic dziwnego ze gosc nie mogl nigdy wygrac atp turnieju z jego psycha
Za nisko cenisz Rumuna, on to nie Karlovic ktory w dziecinstwie rakiety uzywal do zabijania owadow i dlatego dzisiaj tylko serwowac potrafi ????

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik

Jak ktoś gra u polskich buków, to w Milenium można jeszcze 35 minut bez podatku pograć, czy to postawić jakieś kupony na weekend ;)

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Seoul Woori Card Hansae - Ansan OK Savings Bank Rush &amp; Cash
Na gości w 3 secie przy stanie 13-11 był kurs @3.10
grzech było nie skorzystać. Fakt typ nie podany (pisałem, ale kurs się zmienił więc nie było już sensu), bo w siatce się to dzieje tak szybko. Pociśnięte za 2 klocki ????

duo 303

duo

Użytkownik
A też złapałem po @5,2 chwilę wcześniej jak Rush &amp; Cash dopiero zaczynali pogoń

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
A też złapałem po @5,2 chwilę wcześniej jak Rush &amp; Cash dopiero zaczynali pogoń
ale skąd ten kurs był przy 13-11 ? ja byłem w szoku ???? takie perełki trafiać codziennie to byłyby żniwa

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Była chwilowa przerwa od podawania typów tutaj ale wracam. ????
Kovalik 2:0 @4.2 (ATP Sofia)
Dla mniej odważnych polecam czystą 1.

Otrzymane punkty reputacji: +14
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
ale skąd ten kurs był przy 13-11 ? ja byłem w szoku ???? takie perełki trafiać codziennie to byłyby żniwa
Stąd że w lidze koreańskiej mało kiedy mecze kończą się 3:0. Stąd że w tej lidze są takie runy że prowadzenie 23-18 nie gwarantuje wygrania seta. Szczerze to powiem Tobie że miałeś dużo szczęścia. Gratulacje.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
A ktoś powie co dziś odwaliła Oklahoma w NBA? Prowadzili w pierwszej kwarcie 11 pkt do pewnego momentu, czekałem tylko na ten typ, budzę się rano a tu sromotny wpier.... od Lakers. O co kaman? Fakt, że Boston i Portland fartem po dogrywce, ale teoretycznie najbardziej pewne wtopiło. Nie wspomnę, że kurs skoczył z 1.60 na 2.00 na Oklahome. Jakieś osłabienie chyba było, jednak mecz zaczęli wybornie.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Co do tego meczu z liniami Xinjiang-Fujisn to linie polecialy bo pewnie ktoś u gospodarzy nie gra....Na teraz nie wygląda to żle, choć ja akurat oglądac nie mogę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom