Za nisko cenisz Rumuna, on to nie Karlovic ktory w dziecinstwie rakiety uzywal do zabijania owadow i dlatego dzisiaj tylko serwowac potrafi ????Mullera chyba ostro głowa boli połamać się z copilem nic dziwnego ze gosc nie mogl nigdy wygrac atp turnieju z jego psycha
Muller to dzis jak karlovic ;dZa nisko cenisz Rumuna, on to nie Karlovic ktory w dziecinstwie rakiety uzywal do zabijania owadow i dlatego dzisiaj tylko serwowac potrafi ????
Na ruskim linia poleciała w dół o 3 oczka na 223San M
Znajomy u siebie ma 237pkt....
Chyba linia była mocno pompowana bo w moim buku z 229 spadła na 224 i kurs na to 1.99Na ruskim linia poleciała w dół o 3 oczka na 223
ale skąd ten kurs był przy 13-11 ? ja byłem w szoku ???? takie perełki trafiać codziennie to byłyby żniwaA też złapałem po @5,2 chwilę wcześniej jak Rush & Cash dopiero zaczynali pogoń
Kopalnia złota dla buka.
Stąd że w lidze koreańskiej mało kiedy mecze kończą się 3:0. Stąd że w tej lidze są takie runy że prowadzenie 23-18 nie gwarantuje wygrania seta. Szczerze to powiem Tobie że miałeś dużo szczęścia. Gratulacje.ale skąd ten kurs był przy 13-11 ? ja byłem w szoku ???? takie perełki trafiać codziennie to byłyby żniwa