NieCzy to oficjalne że mecz Karlovica przeniesiony na kolejny dzien?
Chyba nawet w 2 secie Rola podawal pierwszy, utrzymal i bylo 3.5 na mlodego ????To jest zimna krew. Pisaliśmy o mecz Rola -Auger- Alisiasime, gdzie młody Kanadyjczyk przegrał pierwszego seta.
Zniknął z rozpisku na stronie turnieju. Mialbyc po meczu baginsa a już nie ma.
Ferer 40/0 i oddaje serwis. On zawsze przegrywa jak na niego stawiam ???? Jak ja go lubię...Khachanov nie wygra seta @2,87
Tak było jak przewidywałeś! Idzie fala młodych zdolnych grajków.. Ten ma 17 lat, niesamowite. Słoweńcowi pewnie wyszło zmęczenie z Davis Cupa...Chyba nawet w 2 secie Rola podawal pierwszy, utrzymal i bylo 3.5 na mlodego ????
Ferer broni jednej setowej przy serwisie Ruska i potem łamie drwala! Jeszcze bardziej go lubię ????Ferer 40/0 i oddaje serwis. On zawsze przegrywa jak na niego stawiam ???? Jak ja go lubię...
Tak było jak przewidywałeś! Idzie fala młodych zdolnych grajków.. Ten ma 17 lat, niesamowite. Słoweńcowi pewnie wyszło zmęczenie z Davis Cupa...
Wasilewski/Jebawy 2set @2.08
to samo mecz @2.08
Jak w siatce jak nie wygrywasz 2-0 to przegrywasz 2-3? Jednak nie tym razem, chociaż było bliskoZasada deblowa para która pewnie wygrywa swoje gemy serwisowe to przegrywa tb. Teraz pewnie Wasilewski z kolegą wezmą mecz
W trzecim secie 7/5 prowadzili by 10/5 przegrać...
Jak w siatce jak nie wygrywasz 2-0 to przegrywasz 2-3? Jednak nie tym razem, chociaż było blisko
a jaka stawka ?jaki buk?Co zrobić wypłacać 2.5 tyś czy ryzykować i czekać na ostatni mecz? Do wygrania 4,4 tyś normalnie
Za ile dane ? Jak masz się martwić o Karlovica to wypłać i obserwuj ten mecz jak będą dziś grali i zobaczyszCo zrobić wypłacać 2.5 tyś czy ryzykować i czekać na ostatni mecz? Do wygrania 4,4 tyś normalnie
Za 400 grane zostało brak tb w 1 secie u Karlovica. Zniknęli z rozpiski więc raczej przenieśli na kolejny dzieńZa ile dane ? Jak masz się martwić o Karlovica to wypłać i obserwuj ten mecz jak będą dziś grali i zobaczysz
Sts 400 zła jaka stawka ?jaki buk?
Wyplacilem narazie jeden kupon za 200 zł z drugim się waham. Miałem debel begenman z Francuzem. Vizura u53.5 nantens-14,5 pkt i u157.5 w meczu reggiany z Lyon no i ten brak tb u ivo w 1 secieAdik , podaj numer kuponu ????