L
45K
Mecz 50/50, po setce z każdej strony było, teraz spokojniej.Ogląda ktoś Borussie, jak to wygląda?
Miałem grać też jego bramkę po 2,4 ale stwierdziłem, że lepiej może po prostu over 2,5 - obym nie żałował ????Batshuayi GOL & Borussia WIN
@3.40 bet563
To był mój pewniak, że strzeli. BVB potrzebowała właśnie takiego zawodnika, który w polu karnym dostanie te podanie i sieknie gola. Teraz niech strzelą na dwa zerko i spokojnie do końca ????Miałem grać też jego bramkę po 2,4 ale stwierdziłem, że lepiej może po prostu over 2,5 - obym nie żałował ????
Ewentualnie na 3:0 dla mnie Ale faktycznie widać w tym meczu, że się ładnie w tym polu karnym odnajduje, już wcześniej miał taką sytuację, jak bramkową, ale go zblokował obrońcaTo był mój pewniak, że strzeli. BVB potrzebowała właśnie takiego zawodnika, który w polu karnym dostanie te podanie i sieknie gola. Teraz niech strzelą na dwa zerko i spokojnie do końca ????
Od tego roku tajmam pytanie. czy ktoś orientuje się jak jest w 5 setach w davis cupie? tak samo jak w szlemach, że muszą byc dwa gemy przewagi na koniec czy też normalnie taj po 6:6?
Wyścigi psów, Romford - 20:22 (czas UK)
Troy Bella @2.50 bet563