>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Niby nie gram tenisa, ale pograłem Konte w dublu po pierwszym secie. Wydawało się, że wygra bez problemu, ale od 5:1 nie skończyła meczu to skontrowałem. Wolę jakikolwiek zysk niż stratę na kobitkach...
Shenzen-Bayi
Wczoraj linia byla ok 191pkt, dzis rano 201, pozniej spadła do 197pkt no I teraz na chwile przed gwizdkiem jest 205 ????
Gram under 205,5pkt, niech sie dzieje ????
E: ,juz 209pkt.....o co tu chodzi.
Shenzhen wzrósł do 1.1., można wjeżdżać za bańke? xd pograłem 208,5

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Panowie, gdzie można jeszcze obecnie wpłacać i wypłacać przez skrill i ogólnie normalnie pograć? Jest sportingbet, ale marża jaką tam mają jest tragiczna i nie wychodzi się dużo lepiej niż w ziemniakach. No ale gram tam z braku laku, jest jeszcze jakaś inna opcja ze skrillem? Tych ruskich buków już nie ma? Poblokowane płatności?

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Zaczęło się ...
Nowy rok a już mamy 2 strony o sprzedanych penisowych meczach.
Prosze administratora o założenie działu specjalnej troski dla tego typu graczy albo zakazanie wypowiadania sie na temat tenisa w

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Zaczęło się ...
Prosze administratora o założenie działu specjalnej troski dla tego typu graczy albo zakazanie wypowiadania sie na temat tenisa w
Popieram obiema rękoma. A to dopiero początek spamu.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Zaczęło się ...
tez myslalem, zeby admini zalozyli dla tenisistow oddzielne &#39;&#39;typy na zywo&#39;&#39; ???? potrzebowalbym jakis typ z tenisa - wchodzilbym tam na sekundę i wracalbym tutaj ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Ech ten Shenzen, nie wejdzie, za duzo bayi dają rzucac. Mialem typ na fujian po 3,90, to nie zapodalem.
Nie spodziewałem się, że do końca meczu będą rzucał łeb w łeb, moje 208.5 też marne szanse, można było łapać najwyżej chyba z 213,5 i chyba więcej nawet.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Nie spodziewałem się, że do końca meczu będą rzucał łeb w łeb, moje 208.5 też marne szanse, można było łapać najwyżej chyba z 213,5 i chyba więcej nawet.
Ale fuksa miales,ze nie rzucal w koncowce ????
Kuzwa na Jilin hcp bylo +17,5 pkt I wygrali ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Ale fuksa miales,ze nie rzucal w koncowce ????
Kuzwa na Jilin hcp bylo +17,5 pkt I wygrali ????
Po faulu na 18 sekund przed końcem, przełączyłem, nie chciałem się denerwować, wolałem zostać na flashscore. 208,5 ✅ Jakoś uparłem się na tą linię i nie chciałem zejść, choć można było brać wyższe nieco później. Fuks, ale mecz wybrałem dzięki tobie, więc reputa 9 poszła ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Po faulu na 18 sekund przed końcem, przełączyłem, nie chciałem się denerwować, wolałem zostać na flashscore. 208,5 ✅ Jakoś uparłem się na tą linię i nie chciałem zejść, choć można było brać wyższe nieco później. Fuks, ale mecz wybrałem dzięki tobie, więc reputa 9 poszła ????
Sporo osob pewnie utopilo na tym meczy bo linie jak na bayi byly wysokie, hcp +23pkt, a Shenzen na duzo im pozwolilo.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Sporo osob pewnie utopilo na tym meczy bo linie jak na bayi byly wysokie, hcp +23pkt, a Shenzen na duzo im pozwolilo.
No na handicapie dodatnim można było bez sraczki zarobić, ale to takie 50/50 w przewidywaniu, albo się przejadą po nich jak walec, albo będzie wyrównanie, no i było. Czasami handi lepsze jest od over/under

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bangladesz
Godzina: 13:45
Spotkanie: Saif Sporting Club vs Sheikh Russel
Typ: over 2,5 goli
Kurs: 2,12

Mecz miedzy 4 i 6 druzyną tabeli . Do konca rozgrywek zostaly 3 mecze . Obie druzyny nie walcza ani o mistrzostwo ani o unikniecie spadku.
Over 2,5 goli jest ryzykowny tutaj , poniewaz oba zepsoly maja niezle defensywy, ale przed chwilą padl wynik 0-0 w innym meczu w Bangladeszu , a tutaj bardzo czesto w jednym dniu &#39;&#39;zdarzają&#39;&#39; sie po wyniku underowym , mecz overowy.
Dodatkowo Saif Sporting zremisowal ostatnio z walczacyym o mistrzostwo Shaikh Jamalem 1-1 . Widzialem to i prezentowali sie znacznie lepiej od rywali - mogli ten mecz wygrac ,stwarzali duzo sytuacji. Myslę, ze moze tutaj pasc over 2,5 goli.
Dodatkowo przed mecze zauwazylem znaczne spadki na over 2,5 .
✅✅ 2-1 w 66 min

Otrzymane punkty reputacji: +11
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam WSZTSTKICH
białoruś ber remisu 1.46
canada +1,5 1 tercja 1.40
szwecja+1,5 1 tercja 1.45
ramon1 1.12
munchen bez remisu 1.23
biel bez remisu 1.45