>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Pewka to bańska bystrica -1 albo szwajcarja zw meczu dawos cap tak mi się wydaje
3 hokeje te co podawałem na 80% bo boje się pilzna

U 0

Gość
Jak wychodzisz na graniu takich malych kursow?
Dobrze ja zrobiłem 2 kupony dzisiaj 1 grubas Canade tym
i za mniej ten 2 jak wejdzie będzie ładny zysk
a w necie gram u Ruskich bez podatku a w ziemniaku się bawie za małe sumki chyba z e1 mecz walne to za grubasa starczy mi z 1 meczu prawie 300 na czysto ja się boje troszke 2 kuponu ale to tylko za 100 poszło
Pozdrawiam
kumpel wygrał prawie 3 tyś na remisach w hokeja 4 meczyki dał ,albo 5 nie liczyłem ,ale jego kupon przyklejony jest na drzwiach tam gdzie wszystkie wygrane duże ,nawet virtualne przyklejane są

U 0

Gość
Nie obstawiam skoków ci co obstawili to życzę powodzenia i wygranych na skokach ???? ????

U 0

Gość
Loterja to jest Kraft słabiutko skoczył ,kurde nie obstawiam bo można się przejechać jak komuś zawieje mocniej ,ale życze wszystkim jak najlepiej
próbne patrzyłem na stronie wynik nie oglądałem w telewizji ,tylko po wynikach stwierdzam

U 0

Gość
Canada 3-1 pięknie jedzie wygram prawie 300 na czysto i git a jutro nic niegram na sylwka pobawie sie za drobne na virtualnej piłce

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Pune City - North East u4,5
Dundee u2,5
Liverpool - Leicester u4,5 - 2.01
ako 3.52
Ale się ostatnio chmapionship dosyć underowe zrobiło, szkoda, że nie zdążyłem przed przeanalizować, zostaje obserwować live. 15 minuta i we wszystkich spotkaniach bez bramek

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom