mrbrightside
Użytkownik
dałem sie podpuscic tym dobry poczatkiem Garcii i zagrałem francuzke od tego czasu dostaje srogie baty:/
To jest nas dwóch. Medison umie się trzepać a dziś jak maszyna nawala. Francuzka jednak nie przypadkowo przechodziła męczarnie wcześniej...dałem sie podpuscic tym dobry poczatkiem Garcii i zagrałem francuzke od tego czasu dostaje srogie baty:/
dla mnie te kursy byly nieporozumieniem jak je zobaczyłewm przed meczem i myslałem ze to podpucha .. a jednak buk wie lepiejTo jest nas dwóch. Medison umie się trzepać a dziś jak maszyna nawala. Francuzka jednak nie przypadkowo przechodziła męczarnie wcześniej...
Nawet Garcia biegać się nie chciało. Do 2 meczowej nawet się nie ruszyła, żadnego naskoku. Parodia, ????dla mnie te kursy byly niezrozumiałem i myslałem ze to podpucha .. a jednak buk wie lepiej
nie wiem moze tak miało byc i była jakas masowka na Garcie o ktorej nie wiemy i Keys miala wygrac gladkow w dwoch setach bo naprawde Garcia nie przypominała tej zawodniczki chociaz z poprzedniego meczu robila mase prostych bledow dzsiajNawet Garcia biegać się nie chciało. Do 2 meczowej nawet się nie ruszyła, żadnego naskoku. Parodia, ????
Nie nawrzucali...co sądzicie o małym overku w SAS ?
EDIT:
kursik 1.98 z bonusika hehe
SAS @7
DramatSAS @7