>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Byłem w pracy i nie widzeiałem że Manu jeszcze nie gra...
A wcześniej chciałem pograć do tego Cloud9 ale awaria neta była i już poszło na szybko bez patrzenia na roto chociażby...
I na szybko te dwa typy żeby zaakceptowali jeszcze SAS ????

U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
dałem sie podpuscic tym dobry poczatkiem Garcii i zagrałem francuzke od tego czasu dostaje srogie baty:/
To jest nas dwóch. Medison umie się trzepać a dziś jak maszyna nawala. Francuzka jednak nie przypadkowo przechodziła męczarnie wcześniej...

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
To jest nas dwóch. Medison umie się trzepać a dziś jak maszyna nawala. Francuzka jednak nie przypadkowo przechodziła męczarnie wcześniej...
dla mnie te kursy byly nieporozumieniem jak je zobaczyłewm przed meczem i myslałem ze to podpucha .. a jednak buk wie lepiej;)

U 0

Gość
dla mnie te kursy byly niezrozumiałem i myslałem ze to podpucha .. a jednak buk wie lepiej;)
Nawet Garcia biegać się nie chciało. Do 2 meczowej nawet się nie ruszyła, żadnego naskoku. Parodia, ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Nawet Garcia biegać się nie chciało. Do 2 meczowej nawet się nie ruszyła, żadnego naskoku. Parodia, ????
nie wiem moze tak miało byc i była jakas masowka na Garcie o ktorej nie wiemy i Keys miala wygrac gladkow w dwoch setach bo naprawde Garcia nie przypominała tej zawodniczki chociaz z poprzedniego meczu robila mase prostych bledow dzsiaj

U 0

Gość
Fabio senny, spacerujena Berdych smecz w płot bo słonce przyswieciło ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom