>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Czyzby?
Popatrz na 1sze kwarty OKC, Bulls, Miami, Pelikanow i 76ers chociazby;) Twoja teoria nie dodaje sie:p ale wiem, i tak bedziesz twardo twierdzil ze jednak masz racje..:p Takze zostawiam Coe z tymi przemysleniami
Mozesz jeszcze popatrzec na utah, portland,Toronto, no i moze Houston:p
no a wczoraj Spurs, Heat, Pistons, Nuggets, Pacers, Jazz wygrali pierwsze kwarty, a przegrali mecz i czego to dowodzi? ( na 7 spotkan, w 6 zaszlo takie zdarzenie) zajebista próbkę dobrales do swojej tezy, nie ma co, jedna noc, dobry statystyk z Cb...

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
no a wczoraj Spurs, Heat, Pistons, Nuggets, Pacers, Jazz wygrali pierwsze kwarty, a przegrali mecz i czego to dowodzi? ( na 7 spotkan, w 6 zaszlo takie zdarzenie) zajebista próbkę dobrales do swojej tezy, nie ma co, jedna noc, dobry statystyk z Cb...
Przeca mowie ze mam ponad 600 spotkan w Excelu, moje staty co podalem chodzilo o to ze Ty widzisz maly sample i juz wyciagasz teorie. Jesli jest 50/50 na kto wygra mecz vs kto wygra qsza kwarte na 600+ meczy to chyba cos znaczy. Dlatego odrazu napisalem ze &quot;nie...&quot;;)
W przeciwienstwie do Ciebie. Ty wyciagnales wniosek na podstawie przedwczorajszych spotkan...gdybys poczekal do dzisiaj to staty(srednia) by Ci sie wyrownala ????
P.S. jak sie ma wszystkie kwarty w Excelu zeczow to i mozna szybciutko sprawdzic czy moze jak ktos wygrywa 2ga kwarte o jakie to ma znaczenie na wygranie meczu itp, ht, ft. Jesli druzyna gra b2b i przegrywa to jakie to ma znaczenie na 1sza, 2ga, 3cia kwarte i tak dalej i dalej ????
Jak ja to mowie, to nie sa staty ogolno dostepne, bo zwykle nikomu sie nie chce takie co robic, lepiej warto sprawdzic roto/kontuzje w 5 min i grac! ???? No i fakt raz wejdzie, raz nie wejdzie, a jak wchodzi to sie wiekszosc graczy sama przekonuje ze jakie to dobre &quot;info&quot; wyhaczyli, i ze byli szybsi niz buki i zagrali szybciej niz linia spadla ???? ???? Cos na styl dysonansu poznawczego.
No ale co ja moge wiedziec o hazardzie,psychologii i zarabianiu pieniedzy...;);) tym bardziej na koszykowce. Trzeba bylo mnie ostrzec ze, ATP nie idz studia na ksiegowosc(accounting/bookkeeping) bo sie nie znasz zanim to zrobilem:p,Takze teraz bez odbioru;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom