Edward jest w sumie najlepszy, reszta cieniujenot even close
Gambit @1.95
NaVi dopóki nie zmienią chociaż Edwarda (bo IGL prawie w każdym teamie odstaje aimowo od reszty) to nie mają czego szukać, ten człowiek lata świetności ma za sobą a dobry rating jest czymś wyjątkowym w jego przypadku
W tym meczu może i tak. Ale w tym meczu z NaVi o nikim nie można powiedzieć że jest najlepszy ???? nie wiedzą w ogóle co siędzieje, NaVi jest drużyną która ze wszystkich chyba najbardziej mnie zadziwia podczas pickowania mapy, zawsze biorą na swoją niekorzyść.Edward jest w sumie najlepszy, reszta cieniuje
ez ubogi map pool, brak pomysłu, komunikacji, plus świetne przygotowanie Gambit.Gambit @1.95
NaVi dopóki nie zmienią chociaż Edwarda (bo IGL prawie w każdym teamie odstaje aimowo od reszty) to nie mają czego szukać, ten człowiek lata świetności ma za sobą a dobry rating jest czymś wyjątkowym w jego przypadku
Paragwaj -Peru Kobitki btts
@2.45 STS
Mysle ze mozna juz rozliczyc[TheNormalOne napisał:, post: 6590876, member: 144206]Paragwaj K - Peru K
Dzisiaj w nocy weszlo cos podobnego na Brazylijkach moze i dzis bedzie podobnie
X/1 po 3.95
Taaaaa zwłaszcza w Mediolanie pokazali fajny basket.
Mam nadzieje ze ktos ze mna pogral. bo forumek w ciemno za realem w okrojonym skladzie. malaga juz ostatnio pokazala fajny basket
Myślałem też nad tym meczem I doszedłem do wniosku,że odpuszczam. Toronto powinno to wygrać, ale SaS zepnie pośladki coŝ czuje.Taaaaa zwłaszcza w Mediolanie pokazali fajny basket.
Pisałem w dziale, ze Real latwno mieć nie będzie. I dostali w pizde. Doncic chory, starał się i robił ale zabrakło. Mecz ustawiła pierwsza połowa. No i rotacja w Realu ciężko. Jak wróci Ayon, Randolph, Llul to będą nie do zatrzymania ; ) super zawody zagrał Adam; ) a Milan na baskoni, dla mnie to mega niespodzianka. Baskonia z tym trenerem na ławce może namieszać w Eurolidze.
Dziś na noc, albo grubo w Toronto,lub Miami. Oglądałem SAS z Atlanta. Żałośni. Jeśli dalej prezentują taka formę to De rozan i Lowry ich zniszczą. Zreszta w Toronto dobrze trener rotuje. No i u siebie są mocni. W SAS brakuje Leonarda i Gaya. Gasol tragiczny, Mills tez szału nie ma. Parker, broni tak, jakby mu się nie chciało. Jedyne pozytywy to Anderson i Green ale to przebłyski. No a Aldeigde przedstawiać nie trzeba. SAS fatalny bilans na wyjazdach, a AIR Canda to twierdza. Ostatnio troszkę gorzej, ale są mocni u siebie. Albo over 107,5 Toronto po 2,2 w Fortunie, albo -9,5 po 2,52.
Jak nie wjedzie przestaje się udzielać : )
?[TheNormalOne napisał:
Sorka zapomialem dodac liczba w goli od 70- 89.99
Amerykanki przewazaja ale nic z tego bramki nie ma :/[TheNormalOne napisał: