anoseven
Użytkownik
Od 5:8 do 18:13, przestali grać..I jeszcze 0:3 @ 7 za 1/3 stawki
Od 5:8 do 18:13, przestali grać..I jeszcze 0:3 @ 7 za 1/3 stawki
Ostatnio coś miała problem z nogą ale skoro grała debla to znaczy że w pożądku. Zazwyczaj nie gram spotkań Polaków bo chciałbym żeby wygrali i przez to nie jestem obiejtywny. Jeżeli Magda zagra na swoim poziomie to może wygrać bo alertowa potrafi seriami puść. Myślę że powinna ogarnąć to handiadik1992 warto Linette grać plus 4,5 gema ??
flashscore dobrze pokazuje, że nie było cennego strzału w meczu jeszcze?Leganes - Real Madryt @ 1,95 STS
Pobieram raczej peffka
Oglądasz? Bo na razie oddali jeden strzał o ile to można nazwać strzałem.Leganes - Real Madryt @ 1,95 STS
Pobieram raczej peffka
Coś czuje, że sędzie wydrukuje jakieś czerwo dla Leganes i karniaczka dla Realu ????Oglądasz? Bo na razie oddali jeden strzał o ile to można nazwać strzałem.
U bab w tenisie często bywa tak że wygrywają mecz mimo przegranego jednego seta 0:6 czy 1:6. Wtedy wszystkie handi są kładzione.Ostatnio coś miała problem z nogą ale skoro grała debla to znaczy że w pożądku. Zazwyczaj nie gram spotkań Polaków bo chciałbym żeby wygrali i przez to nie jestem obiejtywny. Jeżeli Magda zagra na swoim poziomie to może wygrać bo alertowa potrafi seriami puść. Myślę że powinna ogarnąć to handi