>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Ode mnie na noc z AO :cool:
Na pewno bardziej przemyślane typy niż wczoraj i jak widać trochę ich mniej.
1. Kerber 2-0 + Sharapova 2-0 (1.77) ✅✅ Łatwo
Krótko -&gt; Grają z takimi rywalkami, że nie widzę innej opcji w tych spotkaniach. Powinno być szybko i przyjemnie. Może i Friedsam jakiś tam poziom prezentuje, znaczy prezentowała bo obecnie to cień dziewczyny z przed 2/3 lat.
2. Kristina Pliskova vs Radwańska 1 (4.05) ⛔ Ale nie żałuje
Też się nie będę rozpisywał. Według mnie kurs przesadzony strasznie. Był wyższy, mecz na pewno dla Agnieszki nie będzie łatwy. W Sydney pokazała trochę dobrego tenisa ale Pliskova na pewno swoje szanse będzie miała i szczerze mówiąc grzech nie spróbować ;)
3. Giorgi + Barty (1.71) ✅✅
Obydwie panie w gazie, nie można złego słowa powiedzieć. Obydwie poległy z mocną Kerber w Sydney, prawdopodobnie spotkają się już w drugiej rundzie a ta która wygra według mnie będzie grała z Halep o ćwierćfinał, i nie będzie na straconej pozycji w tym starciu.
4. Bautista + Fognini (1.77) ⛔
Fognini jak to Fognini potrafi zaskoczyć wszystkich. Co mu w głowie siedzi nie wiadomo ale na wielkim szlemie nie ma miejsca na wygłupy. Gra z chellenderkowym Zeballosem który kojarzy mi się głównie z ziemią.
Bautista solidny wygrał w Auckland a na dystansie Verdasco powinien stracić świeżość.

5. Kokinakis vs Miedwiediew over 38.5 gema (1.90) ✅ Łatwo

Mecz powinien być bardzo na styku, myślę że spokojnie wyrównane 4 sety wystarczą do pokrycia overa. Nie wydaje mi się aby któryś z nich zdominował tak spotkanie.
Dodatkowo myślę jeszcze nad
Bogdan (2.01) ✅✅ I jeszcze zarobiony na 2-0 ????
Sasnovich (1.59) ✅✅ Łatwo w dubelku z Garcia ????
Garcia (1.40) -&gt; 3 runda w zeszlym roku, po obiecującej końcówce roku w Chinach i Mastersie myśle, że warto ale ręki sobie uciąć nie dam bo ostatnio mało grała. ✅✅ Walka była tylko w pierwszym secie
Powodzenia
E: zapomnialem dodać że wszystko płasko 25e - kupon
Słowem podsumowania, w zasadzie nie trafiony tylko Bautista. Kompletnie słabo zagrał i zasłużenie przegrał, chociaż miał w drugim i trzecim secie spokojną przewagę przełamania to w końcówkach poskładał się jak składak.
Pliskovej nie żałuję że pograłem mimo że przegrała, zadecydowały może 2/3 piłki i według mnie byłoby spokojnie 2-0. W pierwszym gemie 2 seta miała 40-15 na przełamanie. Potem na odrobienie breaka 30-0 i zepsuła łatwego smecza. Ogólnie zaczęła popełniać łatwe błędy.
Reszta nie ma co pisać, łatwo (może poza Barty bo trochę pomęczyła ale ✅)
No tak zapomniałem o tym wolnym miejscu. Zawsze tam jakaś furtka w razie czego jest.
Na Miragu myszom idzie całkiem spoko tutaj. Pograne -3.5 po @1.76
Było grać większe handi ale jest ✅ 16-4
Navi -2.5 @1.80
16-5 ✅
Dodatkowo w nocy łatwe typy na Navi i mouse i zza firanki pograne -5.5 na GSW
Koniec końców zajebista nocka wyszła ????

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
4 dni z majorem i dzisiaj jakoś tak smutno, same ogórki grają w kwalifikacjach do IEM Katowice, dzisiaj 3 mecze polskich drużyn, motywacja żeby zagrać u siebie na LANie na pewno będzie, ale poza AGO, które ma śmieciowy kurs na siebie ciężko szukać szans Pride i Kinguin, chyba dzisiaj nici z typowania strzelania ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Po wpisach w tym dziale wnioskuję, że sezon tenisowy już rozpoczęty ???? Patrz: Kupił, sprzedał, all in, patologia, wał/y, przekręt, komedia, frajer, czajnik, mafia, wracaj do domu, a żeby Cię... (wstawiamy odpowiednie słowo) i groźby karalne w ilości nielimitowanej ofc ???? itd. itp.
PS Ktoś to powinien spisywać, a potem wydać - byłby bestseller ????
edit Mam tytuł nawet: &quot;Tenis, moje życie, moja pasja - i podtytuł: jeden dzień z życia pewnego forum&quot; ????
No ja probuje spisywac bo beka niezla ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Petkovic +5 @ 2.05 w 5dimes. Kvitova po 1.2? jak zwykle zanizony kurs.
Petkovic 20:17 ✅ ✅ ✅ Tak sie panowie zarabia. Gra kursy 1.91+ w pre tam gdzie value bez zadnego sprzedawania tylko logika. Ci co graja 1.3 nie znaja sie wogole na sporcie a czekaja na chwile szczescia ze moze sie uda, no i faktycznie od czasu do czasu wam sie udaje ale w wiekszosci wam nie wchodzi. Thompson np ????
Stefan69jest dobrym przykladem i jego kupon ako 122. Kursy 1.9, 3,4 nawet.... ????
jeszcze sporo meczy. Taki Tiafoe postawil sie rok temu Federerowi bodjaze takze kto wie. Na Del Potro 1.12 ????
Gasquet Monfilis i Johnson tez ciekawi:p
Cos czuje ze bedzie sporo wyzwisk jeszcze przez noc ????
Mialem racje, Johnson odpadl z tej trojki. Ktos pewnie dodal na podbitke ako ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Najsmiesniejszy tekst - dzien 2 AO 2018
Z Paire będzie to samo co z Agutem chyba, przewidywałem over 3.5, że underdog powalczy, a tu opier***oli faworyta 3:0 ????
Czy
Haha dasco bije asy z drugiego podania. Wracaj juz na te swoje 250 bautista
W kategori : Na podbitke AKO:
nominowani 2 panowie:
Thompson i Haase. Ktory zasluguje na miano zwyciezcy?:p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom