>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Tsurenko + Medvedev ako @5
I jeszcze coś takiego:
Bogdan, Ana
Radwańska
Watson
Barty
Del Potro
Ako @6.08
O i Popyrin @5,30 przecież to rewelacja Smyczek to sprzeda
⛔Nie wykorzystał BP i się zemściło ...

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Z Paire będzie to samo co z Agutem chyba, przewidywałem over 3.5, że underdog powalczy, a tu opier***oli faworyta 3:0 ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Po wpisach w tym dziale wnioskuję, że sezon tenisowy już rozpoczęty ???? Patrz: Kupił, sprzedał, all in, patologia, wał/y, przekręt, komedia, frajer, czajnik, mafia, wracaj do domu, a żeby Cię... (wstawiamy odpowiednie słowo) i groźby karalne w ilości nielimitowanej ofc ???? itd. itp.
PS Ktoś to powinien spisywać, a potem wydać - byłby bestseller ????
edit Mam tytuł nawet: &quot;Tenis, moje życie, moja pasja - i podtytuł: jeden dzień z życia pewnego forum&quot; ????

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Po wpisach w tym dziale wnioskuję, że sezon tenisowy już rozpoczęty ???? Patrz: Kupił, sprzedał, all in, patologia, wał/y, przekręt, komedia, frajer, czajnik, mafia, wracaj do domu, a żeby Cię... (wstawiamy odpowiednie słowo) i groźby karalne w ilości nielimitowanej ofc ???? itd. itp.
edit Mam tytuł nawet: &quot;Tenis, moje życie, moja pasja - i podtytuł: jeden dzień z życia pewnego forum&quot; ????
Nic na to nie poradzisz. Tutaj sami mistrzunie Wielkich Szlemów się wypowiadają

blind71 141

blind71

Użytkownik
Taki spostrzegawczy jesteś, a zapomniałeś o najważniejszym! Rakowa kontuzja mózgu ;)

czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
Paire obstawił że pyknie GGL-a dopiero
w tie-breaku więc oddaje dwa sety do zera potem się zepnie przy dobrym kursie he o_O

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom