blind71
Użytkownik
Kvitova 1szy set @5.5
Kvitova 1szy set @5.5
Kvitova 1szy set @5.5
Ty tak na poważnie ???? Po ile Wy macie lat? Co faworyt ma problemy to wszędzie ustawka, handluję itd. Radzę się przejść lub zająć się innym sportem.Giorgi leci ????
Nic na to nie poradzisz. Tutaj sami mistrzunie Wielkich Szlemów się wypowiadająPo wpisach w tym dziale wnioskuję, że sezon tenisowy już rozpoczęty ???? Patrz: Kupił, sprzedał, all in, patologia, wał/y, przekręt, komedia, frajer, czajnik, mafia, wracaj do domu, a żeby Cię... (wstawiamy odpowiednie słowo) i groźby karalne w ilości nielimitowanej ofc ???? itd. itp.
PS Ktoś to powinien spisywać, a potem wydać - byłby bestseller ????
edit Mam tytuł nawet: "Tenis, moje życie, moja pasja - i podtytuł: jeden dzień z życia pewnego forum" ????
Wiesz, ja nie mam nic przeciwko graniu tenisa, ale poczytałem sobie zapis ostatnich stron i nie mogłem się powstrzymać ????Nic na to nie poradzisz. Tutaj sami mistrzunie Wielkich Szlemów się wypowiadają
Taki spostrzegawczy jesteś, a zapomniałeś o najważniejszym! Rakowa kontuzja mózguPo wpisach w tym dziale wnioskuję, że sezon tenisowy już rozpoczęty ???? Patrz: Kupił, sprzedał, all in, patologia, wał/y, przekręt, komedia, frajer, czajnik, mafia, wracaj do domu, a żeby Cię... (wstawiamy odpowiednie słowo) i groźby karalne w ilości nielimitowanej ofc ???? itd. itp.
PS Ktoś to powinien spisywać, a potem wydać - byłby bestseller ????
edit Mam tytuł nawet: "Tenis, moje życie, moja pasja - i podtytuł: jeden dzień z życia pewnego forum" ????
O przepraszam, faktycznie, ale może to i lepiej...Taki spostrzegawczy jesteś, a zapomniałeś o najważniejszym! Rakowa kontuzja mózgu
Nigdy nie zrozumiem tego gościa i jego psychikiPaire 3 set -2,5 gema @2,48
Kokkinakis znowu na dzikiej karcie odpadnie w I rundzie? ????
A lekko pogram @5.50