Co za analiza. Po prostu masakra. Piszę że powinni zakończyć mecz w regulaminowym czasie gry a gra ML po 1,50 zamiast czysty win po dużo wyższym kursieGram taki dubelek, sam coś znalazłem:
Serebryanye Lvi ML @1.50
Gimcheon @1.50
AKO @2.25
Gimcheon w formie i to bez wątpienia, niedawno ograły rywalki 3:1 na hali przeciwniczek. Teraz grają u siebie, ale wiadomo jak to bywa w Korei, dlatego gram bezpiecznie WIN, ale dla odważnych można -1.5seta po @1.90. W MHL nie siedzę prawie wcale, przejrzałem statystyki, ostatnie spotkania i wpływające czynniki na podróż itd. Serebryanye może nie spisują się znakomicie na wyjazdach, ale dalej są silniejszą drużyną od rywali. Do tego drugi mecz zazwyczaj wychodził im lepiej. Mieli do przejechania prawie 700km w 3 dni, więc mogło to się odbić w 1 meczu przeciwko Tajfunowi. Teraz powinni być bardziej wypoczęci i zakończyć mecz w regulaminowym, a nie dopiero po karnych.
Aizawl-Minerva BTTS
@2.78 i over 1.5 @2.10
945976881396019200, tutaj masz skład gościObczajal ktos sklad Basaksehir? Mecz za pol h, wzrost z 2.2 na 2.7, draw no bet 2.03 wisi
E: dalej rosnie, a przeciez to ostatni mecz przed przerwa w Turcji, ale skladow nie znam ;/
Ja złapałem przed setem po kursie 1.80. PozdrawiamNapisał -> kamil7600
gdzie takaq linia niby?
ja widze tylko over 185,5 po 1,68 najnizsza linie
Oplaca sie pograc kepco?Ja złapałem przed setem po kursie 1.80. Pozdrawiam
To po co podajesz linię z kursem, którego już dawno nie ma? ????Ja złapałem przed setem po kursie 1.80. Pozdrawiam
Można pograć moim zdaniem. Czuję Tie-breakNapisał - > dynioglowy
Oplaca sie pograc kepco?
Pograłem kupon over 178.5 kurs 1.80 to co pograłem to podałem wiadomo overy się ciągle zmieniają.Napisał-> gaara88
To po co podajesz linię z kursem, którego już dawno nie ma? ????
no wlasnie. tutaj sie podaje typy zeby ktos mogl jeszcze skorzystac, a nie zeby sie pochwalic co pogralem.To po co podajesz linię z kursem, którego już dawno nie ma? ????
Pograłem zaraz po postawieniu nic nie poradzę ze po chwili się zmieniły ale po kursie 1.68 też można było zagrać. Nie chodziło mi o chwale bo nawet w tej chwili nie wiadomo czy typ siadnie więc nie ma czym się chwalić.Napisał-> kamil7600
no wlasnie. tutaj sie podaje typy zeby ktos mogl jeszcze skorzystac, a nie zeby sie pochwalic co pogralem.
Seul 4.set @3,36