>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
psychol32 483,5K

psychol32

Użytkownik
Gram taki dubelek, sam coś znalazłem:
Serebryanye Lvi ML @1.50
Gimcheon @1.50
AKO @2.25

Gimcheon w formie i to bez wątpienia, niedawno ograły rywalki 3:1 na hali przeciwniczek. Teraz grają u siebie, ale wiadomo jak to bywa w Korei, dlatego gram bezpiecznie WIN, ale dla odważnych można -1.5seta po @1.90. W MHL nie siedzę prawie wcale, przejrzałem statystyki, ostatnie spotkania i wpływające czynniki na podróż itd. Serebryanye może nie spisują się znakomicie na wyjazdach, ale dalej są silniejszą drużyną od rywali. Do tego drugi mecz zazwyczaj wychodził im lepiej. Mieli do przejechania prawie 700km w 3 dni, więc mogło to się odbić w 1 meczu przeciwko Tajfunowi. Teraz powinni być bardziej wypoczęci i zakończyć mecz w regulaminowym, a nie dopiero po karnych.
Co za analiza. Po prostu masakra. Piszę że powinni zakończyć mecz w regulaminowym czasie gry a gra ML po 1,50 zamiast czysty win po dużo wyższym kursie
Co do koreańskiej siatki to też zero pojęcia. Jeszcze miesiąc temu przechwalał się że ma rozpracowaną to ligę ,a teraz wtopa za wtopą. Każdy kto gra tą ligę to powinien wiedzieć że opłaca się grać tylko i wyłącznie live i kursy od 2 w górę. Tam nie ma znaczenia czy ktoś jest faworytem czy dogiem, czy gra we własnej hali czy na wyjeździe.

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Obczajal ktos sklad Basaksehir? Mecz za pol h, wzrost z 2.2 na 2.7, draw no bet 2.03 wisi
E: dalej rosnie, a przeciez to ostatni mecz przed przerwa w Turcji, ale skladow nie znam ;/

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Obczajal ktos sklad Basaksehir? Mecz za pol h, wzrost z 2.2 na 2.7, draw no bet 2.03 wisi
E: dalej rosnie, a przeciez to ostatni mecz przed przerwa w Turcji, ale skladow nie znam ;/
945976881396019200, tutaj masz skład gości

Otrzymane punkty reputacji: +2
gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Napisał-&gt; kamil7600
no wlasnie. tutaj sie podaje typy zeby ktos mogl jeszcze skorzystac, a nie zeby sie pochwalic co pogralem.
Pograłem zaraz po postawieniu nic nie poradzę ze po chwili się zmieniły ale po kursie 1.68 też można było zagrać. Nie chodziło mi o chwale bo nawet w tej chwili nie wiadomo czy typ siadnie więc nie ma czym się chwalić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom