>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Riske oddała wygrany mecz, bellis wygrany set, dobrze że obie były na jednym kuponie bo reszta na razie wchodzi.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Hahaha Busta sie osmiesza tylko, po co on w ogole do tej australii przyjechal? Przegryw! Z jakims pionkiem 250 rank.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Busta to jest przyklad typowego tenisowego mlasia, mentalnosc przwgrywa, nigdy nic nie osiagnie w tenisie przebijaka, zawsze to wiedzialem.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Busta to jest przyklad typowego tenisowego mlasia, mentalnosc przwgrywa, nigdy nic nie osiagnie w tenisie przebijaka, zawsze to wiedzialem.
Cos w tym jest. Przeciez w koncowce roku mial szanse, przez 2-3 turnieje powalczyc o fajnalsy. To zbieral oklep w 1 rundach. Mentalnie straszny pusiak

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Busta z harrisonem nadawali by sie do wta. Ja nie wiem po co takicj grajkow w ogole dopuszczaja do atp, przeciez to sa takie czajniki ze szkoda patrzec, a ludzie jeszcze kase za bilety dali. Ja na ich miejscu napisal bym reklamacje do organizatora. Wstyd

gmark 765

gmark

Użytkownik
Smiejecie sie z tych czajnikow a sami pewnie byscie byli czajnikami na korcie tenisowych - widzac jak niektorzy emocjonalnie przezywaja kazdy przegrany punkt postawionego zawodnika.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Akurat takicj przegrywow jak busta czy harrison to bym ogral w samej rozgrzewce ze plakali by ze strachu. A zobaczycie jak pajacyk Zverev bedzie kaszanil w tym turnieju i on chce byc top 4 hahah

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Ja akurat na Buste nie wstawialem pre, teraz live seta. Ale po tych turniejach koncowki sezonu eidac golym okiem, ze miekkim siusiakiem robiony

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom