>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Pany, jak się Delpo prezentował w meczach z Shapovalovem i Khachanovem? Chce mu się czy od tak sobie pogrywa i jest szansa, ze dzisiaj już odpuści? Ferrer ostatnie mecze na 100% i idzie tutaj po finał, a kursik sympatyczny.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
zaraz towarzyski mecz Atletico Mineiro vs Rangers /Atletico brazylijskie pojechalo do USA rezerwowym skladem - kursy 3,3 vs 2,2 / Rangers powinni ich pokonac niby jak tamci druzyna B graja , ale ze duza masowka wg mnie na Rangers ???? na 216 graczy 190 obstawia Raangers ????

tnf 253

tnf

Użytkownik
zaraz towarzyski mecz Atletico Mineiro vs Rangers /Atletico brazylijskie pojechalo do USA rezerwowym skladem - kursy 3,3 vs 2,2 / Rangers powinni ich pokonac niby jak tamci druzyna B graja , ale ze duza masowka wg mnie na Rangers ???? na 216 graczy 190 obstawia Raangers ????
....

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jak Rangers,to trza rogi grać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom