Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
może i mogłem, to co obserwuję wychodzi na LIVE. teraz też jest 3,45. Ale za dużo wlożone. Dla mnie Torino to duże VALUE i widzę naprawdę bardzo duże szanse
EDIT:
teraz przy -5 jest 5,5. Gdybm nie mial za tak dużo pograne łapałbym jak Reksio szynkę. A jak będzie okaże się.
hahha skosiłem parchatego buka, zaraz screena wrzucę ????
Już się nauczyłem miedzy innymi po ostatnim Apollon - Everton czy kiedyś tam po innym meczu. Od Apollonu powiedziałem, będzie jakiś typ co drastycznie spadnie kurs to gram przeciwnie GRUBIEJ. Chodzby juniorzy mieli grać, albo nie wiem kto. Zaraz screena walne czego nie mam robić w zwyczaju na tym forum.
Dobra Panowie sypać reputami, analiza była w odpowiednim dziale ???? hehe
CZARNI Górąąąą !!!!
Panathinaikos - Lamia
poniżej 1.5 gola @1.82
Gospodarze już bez szans na awans, goście na spokojnie żeby dograć do końca.
ps. nawet nie wiedziałem, że Ateńczycy zaliczyli taki zjazd.
Caldas-Farense over 4.5
@2.15 Fortuna Mala prośba na przyszłość.Prosze grających moje typy lub obserwujących bez zbędnej reklamy.Typy które podaje sam gram i jeśli ktoś korzysta ok.Starczy plus lub kto jak uważa.Nie szukam tu zbędnej reklamy ,ani nie mam zamiaru być jakimś guru ????
Amiens-PSG
PSG najmocniejszym składem, widać że nie pierdolą się i chcą zdobyć wszystko w tym sezonie
Di Maria gol @2.15
1 połowa over 3.0 gola @ 5.8 !!!!
PSG handi -4 @4.15 !!
wszystko w LVBet
Panathinaikos - Lamia
poniżej 1.5 gola @1.82
Gospodarze już bez szans na awans, goście na spokojnie żeby dograć do końca.
ps. nawet nie wiedziałem, że Ateńczycy zaliczyli taki zjazd.