Casper Ruud @ 2.54
polecam
Millman @1.72
Muller to mój ulubiony zawodnik, ale w przeciwieństwie do tamtego sezonu teraz coś nie trybi. Kangur jest tu faworytem i gra u siebie, próbuje mocniej.
76 min 4-3Elche vs lokeren over 6.5 FT @1.58
tak na początek towarzyskich. Na rozgrzewke
IzziMuller dokładny wynik 2:0 @2.20 (grubo)
z kerber nie ma zadnych szansMuguruza nie zagra w ćwierćfinale czyli gavrilova ma półfinał ???? z taką formą nie do końca
swoją drogą Agnieszka jak będzie trzymała poziom to spokojnie może wygrać ten turniej. Dzisiaj świetny mecz z Bellis, utrzymala dobrą dyspozycje z poprzednich meczów. Giorgi myśle też odprawi, no ale stawiać nie będę. Potem pewnie Kerber w półfinale która jest spokojnie do łyknięcia. Widać że Isia lubi to Sydney
Ja już pograłem Giorgi po 2,30 jak dla mnie mega value Radwanska jak zwykle napawa nadzieją a jutro będzie klopsMuguruza nie zagra w ćwierćfinale czyli gavrilova ma półfinał ???? z taką formą nie do końca
swoją drogą Agnieszka jak będzie trzymała poziom to spokojnie może wygrać ten turniej. Dzisiaj świetny mecz z Bellis, utrzymala dobrą dyspozycje z poprzednich meczów. Giorgi myśle też odprawi, no ale stawiać nie będę. Potem pewnie Kerber w półfinale która jest spokojnie do łyknięcia. Widać że Isia lubi to Sydney
Już przed meczem z Kontą ludzie tak mówili i co mecz jest to samo.Ja już pograłem Giorgi po 2,30 jak dla mnie mega value Radwanska jak zwykle napawa nadzieją a jutro będzie klops
Akurat jak grała z Kontą to postawiłem na Isie przecież Konta kreczowała w poprzednim meczu więc wiadomo było ze jest coś na rzeczy Oglądałem mecze Giorgi i nie daje szans Radwańskiej. Czas pokaże jak będzieJuż przed meczem z Kontą ludzie tak mówili i co mecz jest to samo.
Przed meczem z Vickery też pisali, że Isia bierzeJuż przed meczem z Kontą ludzie tak mówili i co mecz jest to samo.