>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Za chwilę chinski klasyk.
Guangdong-Zhejiang.
Dwie najlepsze z wielkiej czworki(xinjang,liaoning) ekipy.
Mecz powinien być bardzo wyrownany, może uda się wyrwac kurs ok 2 ,na gospodarzy, to bym grał.
Wlasna hala, najlepszy chinczyk, kilka sezonie w nba, powinno przeważyc na zwycięstwie guangdong.

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Muguruza nie zagra w ćwierćfinale czyli gavrilova ma półfinał ???? z taką formą nie do końca
swoją drogą Agnieszka jak będzie trzymała poziom to spokojnie może wygrać ten turniej. Dzisiaj świetny mecz z Bellis, utrzymala dobrą dyspozycje z poprzednich meczów. Giorgi myśle też odprawi, no ale stawiać nie będę. Potem pewnie Kerber w półfinale która jest spokojnie do łyknięcia. Widać że Isia lubi to Sydney

D 319

defox

Użytkownik
Muguruza nie zagra w ćwierćfinale czyli gavrilova ma półfinał ???? z taką formą nie do końca
swoją drogą Agnieszka jak będzie trzymała poziom to spokojnie może wygrać ten turniej. Dzisiaj świetny mecz z Bellis, utrzymala dobrą dyspozycje z poprzednich meczów. Giorgi myśle też odprawi, no ale stawiać nie będę. Potem pewnie Kerber w półfinale która jest spokojnie do łyknięcia. Widać że Isia lubi to Sydney
z kerber nie ma zadnych szans

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Ja już pograłem Giorgi po 2,30 jak dla mnie mega value Radwanska jak zwykle napawa nadzieją a jutro będzie klops

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Już przed meczem z Kontą ludzie tak mówili i co mecz jest to samo.
Akurat jak grała z Kontą to postawiłem na Isie przecież Konta kreczowała w poprzednim meczu więc wiadomo było ze jest coś na rzeczy;) Oglądałem mecze Giorgi i nie daje szans Radwańskiej. Czas pokaże jak będzie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom