>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Resovia 2.53 przy 11-11 w 3 secie
⛔ Dziady
Brawo Benevento. Przyda się Wam kubeł zimnej wody na głowę. Każdy weekend można wyczytać w dziale SerieA, jaka to Sampa nie jest zajebista. Ludzie otwórzcie oczy. Ta drużyna to miejsca 12-18 w lidze i to wszystko.
Otóż to. Już raz pisałem że ta drużyna robi wyniki ponad stan podobnie jak Valencia w Hiszpanii

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Brawo Benevento. Przyda się Wam kubeł zimnej wody na głowę. Każdy weekend można wyczytać w dziale SerieA, jaka to Sampa nie jest zajebista. Ludzie otwórzcie oczy. Ta drużyna to miejsca 12-18 w lidze i to wszystko.
Ale tu nie chodzi o Sampe bo oni akurat są słabi i chyba już dawno zasłużyli na miano największych frajerów w Serie A ( patrz na mecze z Sassuolo, Fiorentiną, Cagliari, Lazio) chyba żadna inna drużyna nie oddaje tak punktów w drugiej połowie a szczególnie w końcowych minutach, oni jak nie stracą bramki w 90 minucie to nie są sobą.
bardziej chodziło o to że Bene to leszcze do bicia więc jeśli Spal ich pokonał na wyjeździe to i Sampa powinna ( mimo tego że jest słaba)

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
bardziej chodziło o to że Bene to leszcze do bicia więc jeśli Spal ich pokonał na wyjeździe to i Sampa powinna ( mimo tego że jest słaba)
W punkt.
Albo jeszcze jest inny sposób. Ładować się w ich over 1,5. Znowu przejebali ale 2 bramki na koncie są. Kolejny wynik z rzędu, gdzie dostają w dupe 3-2 właśnie.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Roma vs Atalanta under 2.5
ostatnia kolejka przed przerwa zimową( Roma ma jeszcze zaległy mecz), Roma będzie waliła głową w mur, Atalanta raczej nic nie strzeli.

dspk666 7,8K

dspk666

Użytkownik
Lepiej żeby nie było tej opcji Cash out. teraz mam problem
Mam do zwrotu 370 za 170 zl i zostało mi calagary juve over 1.5 po kursie 1.22. Czy zostawic i ryzykowac dla 502 zl ?
Jak myślicie ?

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Lepiej żeby nie było tej opcji Cash out. teraz mam problem
Mam do zwrotu 370 za 170 zl i zostało mi calagary juve over 1.5 po kursie 1.22. Czy zostawic i ryzykowac dla 502 zl ?
Jak myślicie ?
Zostawić.
Przypadkowo tej opcji nie wstawili, taki jest zamiar aby mącić w głowie.;)
Juventus dobrze wygląda ostatnio, Gonzalo wypoczęty nie grał w derbach. Cagliari grając z najlepszymi zawsze w łeb dostaje. Juve wygrać musi, także jedynie może uwalić to wygrana 1-0.

dspk666 7,8K

dspk666

Użytkownik
Zostawić.
Przypadkowo tej opcji nie wstawili, taki jest zamiar aby mącić w głowie.;)
Juventus dobrze wygląda ostatnio, Gonzalo wypoczęty nie grał w derbach. Cagliari grając z najlepszymi zawsze w łeb dostaje. Juve wygrać musi, także jedynie może uwalić to wygrana 1-0.
Dobra zostawiam . Faktycznie masz rację z tym maceniem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom