marcusgreen
Użytkownik
To wyższej niż 225,5 nie było, bo obserwowałem. Najlepsza czujka z możliwych, gratki! ????Łapałem I ja 225,5 ,ale 224,5 udało się ????
To wyższej niż 225,5 nie było, bo obserwowałem. Najlepsza czujka z możliwych, gratki! ????Łapałem I ja 225,5 ,ale 224,5 udało się ????
Czailem się I wyzszego kursu niz 1,45 nie było....Indiana Pacers @2.55
Mój błąd, nie dopisałem handicapu -8,5 przepraszam, już chyba zmęczenie wychodzi ????Czailem się I wyzszego kursu niz 1,45 nie było....
Zdarza się, ostatecznie odpuszczam Indiane.Mój błąd, nie dopisałem handicapu -8,5 przepraszam, już chyba zmęczenie wychodzi ????
Masz coś tomeczku do dubelka, żebym sobie zrobił kurs 2? Może być pre, live, cokolwiek.Zdarza się, ostatecznie odpuszczam Indiane.
Tyle tego dziś w NBA I nie ma pomysłu.
Nie ma nic w nocy, tylko nba, a z tym to wiadomo jak jest. Mnie kusi Atlanta, ale na nic nie mogę sie zdecydowac.Nie pomoge Ci. Do poludnia jutro, moze coś bede miał.Masz coś tomeczku do dubelka, żebym sobie zrobił kurs 2? Może być pre, live, cokolwiek.
O już puściłem swój, ale dzięki będę obserwował ????Nie ma nic w nocy, tylko nba, a z tym to wiadomo jak jest. Mnie kusi Atlanta, ale na nic nie mogę sie zdecydowac.Nie pomoge Ci. Do poludnia jutro, moze coś bede miał.
Lakers, 1.74, do dubla można brac.
"letko" czekam jeszcze na over wizz z orlandoza wysoki ten over na Toronto i Phili
Under 215.5 2.05
Mysle,że weźmie, aczkolwiek Lakers jestem pewniejszy.Utah tego nie wezmie
czaje sie na over w gsw linia niska jak "na te druzyny" ale dopiero co wrocilem do domu i nie sprawdzalem oprocz Livingstona i Pachulii jak tam StefekMysle,że weźmie, aczkolwiek Lakers jestem pewniejszy.
Kurna, jakie to Charlote jest rzadkie, goscie bez Antka, robią co chcą.
Bo okazało,się ,że Antonio nie gra, ale Charlote to czereśniaki..19:2 w trzeciej śmiechłem a tuż przed meczem tak skoczył kurs na Bucks
dobra nie pajacuj juz nasz maestroBo okazało,się ,że Antonio nie gra, ale Charlote to czereśniaki..
Hajs _endberg ,Stefek, przecie nie gra.
?dobra nie pajacuj juz nasz maestro