13tristan37
Użytkownik
Daj ktoś strumień do wisly kraków
Możliwe. W przerwie dla fanu chciałem zagrać bo kurs był ponad 7 ale wybrałem handi na Francję. Teraz to już się nie opłaca.komus tez sie wydaje , ze baby w reczna graja na remis ? ????
Kierowniku, to ta ręczna, na której można tak zajebiście zarabiać ?Możliwe. W przerwie dla fanu chciałem zagrać bo kurs był ponad 7 ale wybrałem handi na Francję. Teraz to już się nie opłaca.
No 20 minut temu to nic nue grali. Po drugim golu to red bull cisnie ale hertha mądrze gra.trochę mnie poniosło, Lipsk nic nie gra. Herta może wygrać nawet z jeszcze jednym czerwem ????
Tu moze byc wszystkoSiatkówka to nie mój konik.99%ludzi wali bety na Kazań.Czy jest możliwe że w tym grand meczu może być 5 setów?
Dzięki, jak wielkie zeczy i Alekna to Guardiola to izi bet LubeTu moze byc wszystko
Przypominam jak Rosja jechala wszystkich po 3:0 na ME tez w Polsce zreszta, a w finale ledwo wycianeli taja, ale nie wierze w powtorke z rozrywki. Alekna to taki Guardiola siatkowki i potrafi nastroic do wielkich zeczy
Jesteś tutaj największym cwaniakiem, obserwuje Twoje posty od dłuższego czasu. Sport jak każdy inny czy to ręczna czy nożna czy tenis. Wszystko zależy od dyspozycji dnia, a jeżeli chodzi o ustawianie meczy to ma to miejsce w każdej dyscyplinie. Wiesz coś o Karabaticu i ustawianiu razem z całą drużyną spotkań w lidze francuskiej ?Jeden mega faworyt dzisiaj poległ. Kolejnym będzie Zenit.
Masz coś jeszcze do dodania? Jak nie to się nie udzielaj.
i jak zwykle jeden set stracony, już któryś raz cannses w taki sposób mi uwala kuponNa później takie ako
Novarra -2,5 seta @1,7 siatka kobiet @1,7 3:0
Cannes -2,5 seta @2,2 siatka kobiet 3:1
Herrem u2,5 bramki 0 goli
Ako: 6,92
Sorry ale pierdolisz jak potłuczony.Jesteś tutaj największym cwaniakiem, obserwuje Twoje posty od dłuższego czasu. Sport jak każdy inny czy to ręczna czy nożna czy tenis. Wszystko zależy od dyspozycji dnia, a jeżeli chodzi o ustawianie meczy to ma to miejsce w każdej dyscyplinie. Wiesz coś o Karabaticu i ustawianiu razem z całą drużyną spotkań w lidze francuskiej ?
Jeżeli zaczniesz choć połowę tego wypłacać to wtedy może usiąść i pogadać.