>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
LIVE Ploiesti vs Lausanne , siatka Challenge Cup
Ploiesti -1,5 handi setowe kurs 2,2
1 mecz goscie wygrali 3-0 , ale Ploesti nie grali w pelnym skladzie / musza wygrac 3-0 lub 3-1 , by myslec o awansie

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Nie wiem czy tylko mi coś w nocy poblokowali ale do baha wejść nie mogę z mojego regionalnego neta. Z sieci telefonicznej działa tylko www164 a tak to wszystkie 24/25 i normalne linki nie działają. Dodatkowo rano jak ktoś próbował wejsć przez wczoraj też podawane na maila www25 to przekierowanie było na strone ministerstwa finansów do podstrony o hazardach i konsekwencjach itd. Ktoś ma jeszcze jakieś info? Co mogłoby być przydatne?
Swoją drogą ciekawi mnie dlaczego np taki unibet nie ma problemów jak bah.

M 465

michal91

Użytkownik
Nie wiem czy tylko mi coś w nocy poblokowali ale do baha wejść nie mogę z mojego regionalnego neta. Z sieci telefonicznej działa tylko www164 a tak to wszystkie 24/25 i normalne linki nie działają. Dodatkowo rano jak ktoś próbował wejsć przez wczoraj też podawane na maila www25 to przekierowanie było na strone ministerstwa finansów do podstrony o hazardach i konsekwencjach itd. Ktoś ma jeszcze jakieś info? Co mogłoby być przydatne?
Swoją drogą ciekawi mnie dlaczego np taki unibet nie ma problemów jak bah.
Zmień dnsy, a jak nie pomoże, to kup sobie internet na karte i będzie śmigać, albo kup sobie dużą antenę Wifi i pożyczaj od sąsiada.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
W Salzburgu sytuacji co niemiara, a na tablicy 0-0. Dam za miedziaka over 0,5 po @ 1,85. Może wejdzie...
Ostatecznie ft 2-0 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom