L
45K
Oglądałes ?
właśnie przy 74:69 rosjanie rzucili w końcówce za 3 i taki wynik był na oficjalnej stronie fiba i podczas transmisji. Flashscore pokazał 76:69 ale teraz jest 74:69 tak jakby nie zaliczyli tej trójki. Na oficjalnej jest 76:69 czyli ten rzut był za dwa. Dla mnie i tak bez różnicy bo miałem under 80,5 rosjan
Miałem -7.5... ehh dzieki.właśnie przy 74:69 rosjanie rzucili w końcówce za 3 i taki wynik był na oficjalnej stronie fiba i podczas transmisji. Flashscore pokazał 76:69 ale teraz jest 74:69 tak jakby nie zaliczyli tej trójki. Na oficjalnej jest 76:69 czyli ten rzut był za dwa. Dla mnie i tak bez różnicy bo miałem under 80,5 rosjan
a gdzie grałeś? bo sts rozliczył jako 77:69Miałem -7.5... ehh dzieki.
W STS, dzięki ????a gdzie grałeś? bo sts rozliczył jako 77:69
na wieczór polecam Busto Arsizo -7,5 pkt @1,8 . Wczoraj z włoskiej kobiet weszło 4/4 handi punktowe to lube z perugią nie zrobiły overa i uwaliły kupon na 9k i ako 48. Może dziś będzie lepiej
czyli na ?W STS, dzięki ????
Tak, dziekiczyli na ?
To co to za kurs na ten mecz ?Panowie szukam buka, który ma w ofercie jutrzejszy mecz pucharowy Grecji, tj. OFI FC - APOLLON SMYRNIS
Daje repute i kawał dobrego kursu ????
"Można" juz poleciałoFastav- Slovacko BBTS @ 2 Z hakiem mozna nawet poczekac do końca 1 połowy