vinchenso
Użytkownik
Denver na luzie, ale LeBron się męczył, wygrali, ale nie pokryli handiCelta
Ogólnie dobry dzień.
To jeszcze NBA na noc:
Cleveland -2,5 1,58
Denver -3,5 1,56
AKO 2,46
Denver na luzie, ale LeBron się męczył, wygrali, ale nie pokryli handiCelta
Ogólnie dobry dzień.
To jeszcze NBA na noc:
Cleveland -2,5 1,58
Denver -3,5 1,56
AKO 2,46
Prędzej bana dostaniesz niż ktoś do Ciebie się odezwie w tej sprawieProszę Administrację o kontakt w sprawie udzielania pożyczek użytkownikom.
15-15, zwrot ????FaZe - NIP
@2.37 bet563
W hitach dnia miałeś to zdarzenie po kursach 2 w obie strony.Przy dużych stawkach to sporo większa wygrana więc warto zawsze zerknąć.Na dzisiejszy bieg kobiet polecam T.Stadlober - J.Kowalczyk 1 1.8 STS easy.40 sekund tym razem jej dołożyła
Tydzień temu na 5 km tym samym stylem w fińskim Saariselka reprezentantka Austrii dołożyła naszej justynie 31 sekund co w biegu na 5 km jest deklasacją.uważam, że dzisiaj też będzie lepsza.
1 strzał Roar w światło bramki i gol w 93 min. - po rykoszecie ???? ale szczęście też trzeba mieć w tym fachu ????Brisbane strzeli bramkę @2,1
nie zauważyłem nawet bo na szybko robiłem. ???? ale dzięki za info..na przyszłość będe pamietałW hitach dnia miałeś to zdarzenie po kursach 2 w obie strony.Przy dużych stawkach to sporo większa wygrana więc warto zawsze zerknąć.
Typ super sam go miałem zagrać ale nie chciało mi się jechać do stsu bo nie mam u nich konta.Kowalczyk zawsze zaczyna sezon słabo.Dziś i tak lepiej wypadła niż można by się tego spodziewać.nie zauważyłem nawet bo na szybko robiłem. ???? ale dzięki za info..na przyszłość będe pamietał
Wie ktoś kto wystąpi w deblu w Davis Cup,czy będą jakieś zmiany?Jestem ciekawy czy może Goffina wstawią.Jak nie to 1,30 na Francuzów do gry.Typ super sam go miałem zagrać ale nie chciało mi się jechać do stsu bo nie mam u nich konta.Kowalczyk zawsze zaczyna sezon słabo.Dziś i tak lepiej wypadła niż można by się tego spodziewać.
tak miało być ????Brisbane strzeli bramkę @2,1
Miałem to i do teraz nie wierze????Kuzbass przegral seta 22:25, jeszcze chwile wczesniej prowadzac 17:9. A Ty jakie masz super moce?