>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
kubasoton 1,8K

kubasoton

Użytkownik
Na dzisiejszy bieg kobiet polecam T.Stadlober - J.Kowalczyk 1 1.8 STS ✅✅ easy.40 sekund tym razem jej dołożyła
Tydzień temu na 5 km tym samym stylem w fińskim Saariselka reprezentantka Austrii dołożyła naszej justynie 31 sekund co w biegu na 5 km jest deklasacją.uważam, że dzisiaj też będzie lepsza.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Na dzisiejszy bieg kobiet polecam T.Stadlober - J.Kowalczyk 1 1.8 STS ✅✅ easy.40 sekund tym razem jej dołożyła
Tydzień temu na 5 km tym samym stylem w fińskim Saariselka reprezentantka Austrii dołożyła naszej justynie 31 sekund co w biegu na 5 km jest deklasacją.uważam, że dzisiaj też będzie lepsza.
W hitach dnia miałeś to zdarzenie po kursach 2 w obie strony.Przy dużych stawkach to sporo większa wygrana więc warto zawsze zerknąć.

kubasoton 1,8K

kubasoton

Użytkownik
W hitach dnia miałeś to zdarzenie po kursach 2 w obie strony.Przy dużych stawkach to sporo większa wygrana więc warto zawsze zerknąć.
nie zauważyłem nawet bo na szybko robiłem. ???? ale dzięki za info..na przyszłość będe pamietał

drexler 570

drexler

Użytkownik
nie zauważyłem nawet bo na szybko robiłem. ???? ale dzięki za info..na przyszłość będe pamietał
Typ super sam go miałem zagrać ale nie chciało mi się jechać do stsu bo nie mam u nich konta.Kowalczyk zawsze zaczyna sezon słabo.Dziś i tak lepiej wypadła niż można by się tego spodziewać.
Typ super sam go miałem zagrać ale nie chciało mi się jechać do stsu bo nie mam u nich konta.Kowalczyk zawsze zaczyna sezon słabo.Dziś i tak lepiej wypadła niż można by się tego spodziewać.
Wie ktoś kto wystąpi w deblu w Davis Cup,czy będą jakieś zmiany?Jestem ciekawy czy może Goffina wstawią.Jak nie to 1,30 na Francuzów do gry.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Kuzbass przegral seta 22:25, jeszcze chwile wczesniej prowadzac 17:9. A Ty jakie masz super moce? ;)

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Ja gram ujemne handi na sety I zamykam z 80% zyskiem jak robi Sie zbyt luzno :V

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom