>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
F 20

fazer.

Użytkownik
ktos sie moze orientuje i ogarnia o co chodzi?
dostalem w unibecie 50 spinow na gre starbucks czy jakkolwiek to sie nazywa bo wzialem udzial w promocji ile bramek w lidze mistrzow tyle spinow, zrobilem z tego 30zl a z 30zl w jakiejs tam gierce ukrecilem 400zl problem polega na tym ze gdy wychodze z tej gry nadal mam 30zl na koncie a gdzie moje 400 ktore ugralem? jedynie te 400zl widac na tej grze w ktorej to zrobilem

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
ktos sie moze orientuje i ogarnia o co chodzi?
dostalem w unibecie 50 spinow na gre starbucks czy jakkolwiek to sie nazywa bo wzialem udzial w promocji ile bramek w lidze mistrzow tyle spinow, zrobilem z tego 30zl a z 30zl w jakiejs tam gierce ukrecilem 400zl problem polega na tym ze gdy wychodze z tej gry nadal mam 30zl na koncie a gdzie moje 400 ktore ugralem? jedynie te 400zl widac na tej grze w ktorej to zrobilem
Wejdź spowrotem na tą grę, masz dalej darmowe spiny które musisz najpierw wykorzystać,chociaż to dosyć dziwne :p

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
ależ walka na siatce Trenino!
Chwila prawdy teraz. Oby siatkarskie powiedzenie nie wygrywasz 3:0, przegrywasz 2:3 miało i tu miejsce!
Oby oby...

hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
masakra mieli ostatnia akcje zamiast wjechac za 2 to rzucił balona za 3
Też się zastanawiam co on chciał zrobić, zamiast wjeżdżać pod kosz i może by go sfaulowali, to ten do ostatniej sekundy czeka i z fatalnej pozycji rzuca, gorzej nie dało się tego rozegrać

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
BRAWO BRAWO Trentino!
Może się odblokują tak fest po takim powrocie...
cały mecz byli z tyłu, nawet w taju już było 3:0 dla Latiny.
Grande!

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Za godzinę,mecz Urugwaj-Panama.
Hcp od rana ,chyba +8,5 na Paname spadło do +4,5.
Sprawdzilem,Urugwaj bez Fitipaldo i Grangera,plus 2-3 grajków z krajowej ligi.
Batista,Vidal,Calfani....reszta to zapchaj dziury na dziś.
Panama w swoim chyba najsilniejszym składzie z dziadkiem Hicksem,Levy....ale i tam nie brakuje gwiazd ligi chilijskiej.
Cholera wie czego się tu spodziewać,Panamy dawno nie widziałem, Urugwaj w składzie dslekim do optymalnego.
Jak ktoś ma możliwość zamykania,to wydaje,się,ze warto cos uderzyc w strone Panamy,może jakie hcp, bo jak się nie wydarzy tragedia,to mecz 50/50.

xenus 281

xenus

Użytkownik
Duke - Portland State
Portland under 86,5 @1,81
Duke - 9,5 @1,83
Wątpię, żeby Portland utrzymało takie tempo jak przed przerwą

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom