>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
funias 691

funias

Użytkownik
Panowie właśnie zlądowałem do domu, z czysto sportowego aspektu jaką drugą połowę polecacie odpalić? ????

minglee 312

minglee

Użytkownik
Panowie właśnie zlądowałem do domu, z czysto sportowego aspektu jaką drugą połowę polecacie odpalić? ????
1 połowa mimo wyniku 0:3 fajnie się oglądało w meczu liverpool - sevilla, dużo sytuacji z obu stron od samego początku, nie wiem z jakim nastawieniem wyjdzie teraz sevilla ????
1 połowa mimo wyniku 0:3 fajnie się oglądało w meczu liverpool - sevilla, dużo sytuacji z obu stron od samego początku, nie wiem z jakim nastawieniem wyjdzie teraz sevilla ????
No i mamy gol dla Sevilli więc 2 połowa może być równie ciekawa ^^

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Jakiś kozak tutaj na forumku, podał typ z żółtą dla de Bruyne, gratz, łatwo ????
Do tego nie trzeba było kozaka. 5 kolejka LM to zawsze kolejka kartek, gracze zagrożeni czyszczą się na 1/8. Zaraz jeszcze dani carvahal z Realu dostanie żółtko.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Tak w kontekście moich luźnych przemyśleń piłkarskich to powiem Wam jedno...
Taki mecz jak rozgrywa dziś Sevilla z Liverpoolem to jest esencja piłki nożnej...tempo, akcje...i przede wszystkim gole...takie mecze są cudowne do oglądania ! Szkoda, że nie mogą dostać za taki mecz więcej punktów w tabeli...

kamillo91 4,5K

kamillo91

Użytkownik
Totek na sts postawiłem za150zł kurs 7 gdy przegrywali 1:0, sts zaproponował mi przy remisie 260zł a teraz gdy już prowadzą nie można nic wypłaić.... heh, smieszni są.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom