Po wyniku Zenita i Chemika to nie jestem tego taki pewienDynamo Moskwa 3:0 @1,86 siatka kobiet na 20
Zenit trochę zmeczony po KMS , a Chemik to nie ta sama druzyna co rok temu , w tym czesto tracily 1 setPo wyniku Zenita i Chemika to nie jestem tego taki pewien
To już na ja zamknąłem aczkolwiek watpie zeby to przegrałOre, Junior Alexander 5,40 dodatkowo zagram po tym kursie
to sa baby więc niczego nie mozna byc pewien. Dynamo to faworyt do F4. Budowlane co najmniej półke nizej, Moskwianki światowy top. Polski zespół to nie to samo co rok temu, ogólnie liga jest na niższym poziomie po stracie sponsora czołowe kluby nie mają takich kadr a budowlane obecnie też w lidze nie błyszcza. Ja osobiście pograłem u80,5 pkt po 1,79 w razie gdyby łodzianki wygrały 3:0 . Co do zenita to pograłem o129,5 po 1,67 a u chemika o128,5 po 1,8 bo w polskiej lidze to loteria a zenit dopiero miał ciężki turniej więc pogromu się nie spodziewałem. Wiem że piszę po fakcie ale nie miałem kiedy typów podać. Mam jeszcze roselare o62,5 bo licze że może seta ugrają. Co myślisz?Po wyniku Zenita i Chemika to nie jestem tego taki pewien
Dlatego próbuje Lube 3:1 po 3,50Zenit trochę zmeczony po KMS , a Chemik to nie ta sama druzyna co rok temu , w tym czesto tracily 1 set
ehh myslalem ze cos tamte powalcza a te je rozdupcyły gładko, jednakze jak ktos pogral po proponowanym kursie moze księgować
to tak samo jak co colwiek z meczu kobiet, tam to jest jedna wielka loteriagrać punkty u bab to trzeba naprawdę mieć...
0-4 po 2tercjach, niestety Spartak odpuścił a Krylja to bez komentarza..
grasz to pod limit , Ziemniak ? ????MOCNO udarzam:
Organika Budowlani Lodz (Kobiety) - Dinamo Moskwa (Kobiety)
Handicap Handicap 2 (-14.5)
@1.97 1xbet
Spodziewam sie tutaj pogromu. Napakowana drużyna gwiazd vs zespół mający w naszej lidze bilans 8-3 i jeśli przegrywają to czesto zdarza się set "dno" gdzie dostają do 13-15.
Dynamo Moskwa mają takie zawodniczki ze zjedzą dzisiaj rywala - jeśli tylko będą chciały.
WARTO wejsc grubiej
3k limit , wiec 2x to 6 k , chyba , ze na kilku kontach2x limit zagrałem 13k jeśli juz pytasz