>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
co sie porobiło w siatkówce w czechach. Postawiłem na dukle liberec w meczu kobiet że wygrają -6,5 pkt. Po dwóch setach był remis punktowy. W 3 przegrywały 12:19 i wygrały do 22 to sobie myśle że w 4 to je pojadą i gotowe. W 4 secie miały prowadzenie 18:12 i poszedł run 1:9 i przegrały seta do 23 także musiały wygrac tb minimum do 9 a wygrały do 5, ale nerwów napsuły te baby

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Dynamo Moskwa 3:0 @1,86 siatka kobiet na 20
Po wyniku Zenita i Chemika to nie jestem tego taki pewien ;)
ale typu nie kwestionuje bo Budowlane albo wygrywają 3:0 albo przegrywają w tym samym stosunku i Dynamo podobnie...ale to jednak kobiety i wynik może być w dwie strony ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Po wyniku Zenita i Chemika to nie jestem tego taki pewien ;)
to sa baby więc niczego nie mozna byc pewien. Dynamo to faworyt do F4. Budowlane co najmniej półke nizej, Moskwianki światowy top. Polski zespół to nie to samo co rok temu, ogólnie liga jest na niższym poziomie po stracie sponsora czołowe kluby nie mają takich kadr a budowlane obecnie też w lidze nie błyszcza. Ja osobiście pograłem u80,5 pkt po 1,79 w razie gdyby łodzianki wygrały 3:0 :p. Co do zenita to pograłem o129,5 po 1,67 a u chemika o128,5 po 1,8 bo w polskiej lidze to loteria a zenit dopiero miał ciężki turniej więc pogromu się nie spodziewałem. Wiem że piszę po fakcie ale nie miałem kiedy typów podać. Mam jeszcze roselare o62,5 bo licze że może seta ugrają. Co myślisz?

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Na jutro polecam obserwować mecz Bartolottiego z Dougazem. Włoch w ostatnim czasie nieprzeciętne wały kręci. Dzisiaj np wyciągnął mecz ze stanu 4:6, 2:5 wygrywając 11 gemów z rzędu.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
MOCNO udarzam:
Organika Budowlani Lodz (Kobiety) - Dinamo Moskwa (Kobiety)
Handicap Handicap 2 (-14.5)
@1.97 1xbet
Spodziewam sie tutaj pogromu. Napakowana drużyna gwiazd vs zespół mający w naszej lidze bilans 8-3 i jeśli przegrywają to czesto zdarza się set &quot;dno&quot; gdzie dostają do 13-15.
Dynamo Moskwa mają takie zawodniczki ze zjedzą dzisiaj rywala - jeśli tylko będą chciały.
WARTO wejsc grubiej o_O
grasz to pod limit , Ziemniak ? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom