Niech wygrają. Całe szczęście wypłaciłem Szwedki bez żadnej starty przy jednobramkowym prowadzeniu.Holenderki dają czadu. 15 minut bez bramki, a pewnie i tak wygrają ???? Kobiety...
A co mam grać?Krykieta? Piłka to przekręty ,a zresztą pokaż mi teraz dyscyplinę w której jest krystalicznie? ????Wczoraj pisałem. Jak ktoś chce zarabiać na bukmacherce to niech przestanie grać kopaną.
graj wyscigi konne , walki kogutow , kobiet w kisielu ????A co mam grać?Krykieta? Piłka to przekręty ,a zresztą pokaż mi teraz dyscyplinę w której jest krystalicznie? ????
Największe zarobki:A co mam grać?Krykieta? Piłka to przekręty ,a zresztą pokaż mi teraz dyscyplinę w której jest krystalicznie? ????
Koń też nie zawsze dobrze zezre i potem ma problem z dotarciem do mety,koguty odpadają a co do kobiet to bez komentarza ????graj wyscigi konne , walki kogutow , kobiet w kisielu ????
Pewnie tak ,ale niestety marne pojęcie mam o tych sportach.
XDDDDDNajwiększe zarobki:
1. Ręczna
2. Kosz
3. Siatka
Przecież w piłce nożnej zawodnik dostaje czerwoną kartkę i 95% zakładów leży bo malo który zespół potrafi grać w osłabieniu. Poza tym nie ma innej dyscypliny niż piłka gdzie dogi wychodzą na mecz bez respektu. Bo faworyci muszą a oni tylko mogą. Jeden przypadkowo strzelony gol i połowa zakładów leży. W koszu ręcznej czy siatce tego nie ma bo nawet jak ktoś odskoczy to w moment można zniwelować stratę (patrz dzisiaj Flensburg)
Tez tak mysle + golePanowie mecz Bournemouht - Liverpool spodziewam się sporo rożnych, jak myślicie?
graj Januszowe typy, dzisiaj ładnie wchodzą ????A co mam grać?Krykieta? Piłka to przekręty ,a zresztą pokaż mi teraz dyscyplinę w której jest krystalicznie? ????
Bttsy uważasz za Januszowe? Nigdy nie gram gołych zwycięstw np 1 lub 2 ,a tym bardziej na drużyny topowe.graj Januszowe typy, dzisiaj ładnie wchodzą ????