>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka , Klubowe Mistrzostwa Swiata
Godzina: 17:30
Spotkanie: Zenit vs Sada
Typ: Zenit - 2,5 handi setowe
Kurs: 3,5

Typ ryzykowny ,ale Zenit to taki zespol ,ktory moze z kazdym wygrac 3-0 i balbym sie stawiac na wygranie seta przez Sadę .
Sada moze ugrac seta czy dwa , ale dla mnie granie w strone Sady jest jeszcze bardziej ryzykowne niz moje 3-0 dla Zenita .
Zenit ma lepszych zawodnikow i jest bardzo zdeterminowany , by wygrac w tym roku mistrzostwo swiata.
Sada na pewno bedzie walczyla , ale mysle , ze skonczy sie to jak ubiegloroczny final Ligi Mistrzow , gdzie Zenit latwo wygral z Perugią , a ludzie stawiali handi na wloski zespol.
✅✅ 3-0 ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
kwinto 353

kwinto

Użytkownik
I gdzie jest ten zasrany VAR w Niemczech? ręką ewidentna a ten idiota nawet nie sprawdził. Jak nie tzeba to sprawdzaja po 4 razy w meczu a jak trzeba to nie jak to jest?
Nie lubię chwalić sędziów, ale u Nas maja to dużo dużo lepiej rozwiązane. A to dopiero pierwsza runda z VARem.

R 125

roger12

Użytkownik
Ten VAR tylko kase zrzera przecież jak już wprowadzili weryfikacje video to powinno być jak w hokeju jak ręka to ręka i karny a nie bo nie sprawdził

S 277

stepinski

Użytkownik
Jak w Anglii sytuacja, dzieje sie coś?
Over zagrany mam
City cisnie. Aguero oddał już 5 strzałów, Gundogan 3 strzały obaj wiecej niż cała drużyna Totek. Jak masz over 2,5 to moze wejdzie bo City naprawdę mnóstwo marnują sytuacji a i Totenham coś jeszcze będzie miał

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom