Siadło bezproblemowo. ????Zenit - 2.5 w setach @ 2,0 bet355
3-0 ????Dyscyplina: Siatkowka , Klubowe Mistrzostwa Swiata
Godzina: 17:30
Spotkanie: Zenit vs Sada
Typ: Zenit - 2,5 handi setowe
Kurs: 3,5
Typ ryzykowny ,ale Zenit to taki zespol ,ktory moze z kazdym wygrac 3-0 i balbym sie stawiac na wygranie seta przez Sadę .
Sada moze ugrac seta czy dwa , ale dla mnie granie w strone Sady jest jeszcze bardziej ryzykowne niz moje 3-0 dla Zenita .
Zenit ma lepszych zawodnikow i jest bardzo zdeterminowany , by wygrac w tym roku mistrzostwo swiata.
Sada na pewno bedzie walczyla , ale mysle , ze skonczy sie to jak ubiegloroczny final Ligi Mistrzow , gdzie Zenit latwo wygral z Perugią , a ludzie stawiali handi na wloski zespol.
Kazań gładziutko 3-0Dorzucam jeszcze :
-1,5 seta Zenit 1,86
Wolfsburg 2,0
Chelsea 1,43
Bayern 1,41
AKO 2
x2 Burnley 1,45
Rungsted 1,57
AKO 2,3
Nie lubię chwalić sędziów, ale u Nas maja to dużo dużo lepiej rozwiązane. A to dopiero pierwsza runda z VARem.I gdzie jest ten zasrany VAR w Niemczech? ręką ewidentna a ten idiota nawet nie sprawdził. Jak nie tzeba to sprawdzaja po 4 razy w meczu a jak trzeba to nie jak to jest?
Tranbzon 1,8
City ciśnie. Ogarnie ten handiJak w Anglii sytuacja, dzieje sie coś?
Over zagrany mam
City cisnie. Aguero oddał już 5 strzałów, Gundogan 3 strzały obaj wiecej niż cała drużyna Totek. Jak masz over 2,5 to moze wejdzie bo City naprawdę mnóstwo marnują sytuacji a i Totenham coś jeszcze będzie miałJak w Anglii sytuacja, dzieje sie coś?
Over zagrany mam
11.5 rr w spotkaniu Real Madrit @ 1.66 bet365
Sandecja - Lechia over 3,5 żk
Real Madryt
AKO: 2,32