uzytkownik-15140
Użytkownik
A co grałeś ?Chyba masówka januszy
A co grałeś ?Chyba masówka januszy
A pisałem że coś gram? Piłkę nożną gram od święta i tym co chcą zarabiać na bukmacherce proponuję zostawić to dyscyplinę sportuA co grałeś ?
trochę racja, a już na takich ligach topowych jak PL to nie da się zarabiać, akurat tutaj wszystko wskazywało na Leicester, Crystal na wyjazdach dno, przegrywają wszystko jak leci, musiało się to skończyć, i dzisiaj pewnie się przełamią.A pisałem że coś gram? Piłkę nożną gram od święta i tym co chcą zarabiać na bukmacherce proponuję zostawić to dyscyplinę sportu
Ty pewnie zarabiasz na tenisie, ktory ostatnio jest bardziej skorumpowany niz pilka nozna ha haA pisałem że coś gram? Piłkę nożną gram od święta i tym co chcą zarabiać na bukmacherce proponuję zostawić to dyscyplinę sportu
Musiałbym być Tobą by tak myśleć (to grać).Ty pewnie zarabiasz na tenisie, ktory ostatnio jest bardziej skorumpowany niz pilka nozna ha ha
3 liga grecka
Volos-Digenis over 3,5 ht @ 2.53 ????
2:3Van De Pas - West (darts)
Typ: West wygra 2. set
Kurs: 1,75 w STS
Senglea-Sliema (Malta) over 1.5 ht
@ 2.44
od zawsze był bardziej skorumpowany przecież łatwiej przekupić jednego człowieka lub podłozyć się jednej osobie niż przekupic cały zespółTy pewnie zarabiasz na tenisie, ktory ostatnio jest bardziej skorumpowany niz pilka nozna ha ha
Natomiast jeżeli chodzi o siatkę to kursy na Sadę spadają.jak tam - Zenit dzis wygra z Sadą , a Norwezki zdobeda jutro mistrzostwo swiata w reczna ? ????