L
45K
Minsk +9,5 3 set @1,85 kobiety siatka
Panie ja mam,że Norwegia wygra całe mistrzostwa po 2,40 więc musi ale dziś przedwczesny finał,może być bardzo wyrównany mecz,Rosjanki to imo jedyny rywal do mistrzostwa dla Norweżek.Z handi 1,5 Norwegia powinno siąść.
Mork i Oftedal zbyt ładne i zbyt utalentowane żeby odpadać w ćwierćfinaleDziękuje też tak sądze z eNorweszki wygraja cały turniej ale dałem bezpiecznie 1 bandy Hambardy i Norwegia 1.5 za sporo i na jutro niewiem co zagrać Fenerbacze i chomutow wychodzi ako ponad 2 chyba te 2 meczyki zagram za spora sumke jak wejdzie kuponik
bO 1 KUPON AKO PONAD 8 za 100 miałem i 800 do wygrania było i 2 mecz zrypał na kuponie
Hokej Canada 1,5 1 tercja pięknie siadło
Dziękuje i Powodzenia życzę te 2 meczyki zagram nic na siłe ,rano przegladne oferte jak dadza bo teraz jest tragedja na jutrzejszy dzionek
3:1Pogoń mocny skład
Wygrana 3.75@
http://live.livewidget.net/streamvideo10/swansea-vs-manchester-city-live-stream-4537848.htmlKtoś ma stream aliezme do M.City?
3:1
miłoPróbuje Dąbowe G. po 3,50
Fener i Chimki powinny wygrać w Eurolidze ale grubo bym tego nie grał bo na Fener niski kurs a rywal mocny a Chimki na wyjeździe i nie bardzo mam zaufanie do tego zespołu.Ja to poszukam linii pkt na zawodników bo czasami trafiają się okazje ale trzeba znać składy.Mas zracje a co na jutro proponujesz zagrać te 2 typki co pisałem czy Himika dożucić w kosza??