>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam
1 kupon w plecy przez kosze a 2 w grze
Została NORWEGIA +1,5 jak myślicie wejdzie to wygram 400zł z fortuny i na jutro mam 2 typki fenerbacze i Himik i chomutow hokej czeskie młodziki ,chyba z ecoś podpowiecie na siatke i ręczną kusi mnie szwedki z handikapem
Dziękuje za pomoc

C 334

copper

Użytkownik
Witam
1 kupon w plecy przez kosze a 2 w grze
Została NORWEGIA +1,5 jak myślicie wejdzie to wygram 400zł z fortuny i na jutro mam 2 typki fenerbacze i Himik i chomutow hokej czeskie młodziki ,chyba z ecoś podpowiecie na siatke i ręczną kusi mnie szwedki z handikapem
Dziękuje za pomoc
Panie ja mam,że Norwegia wygra całe mistrzostwa po 2,40 więc musi ale dziś przedwczesny finał,może być bardzo wyrównany mecz,Rosjanki to imo jedyny rywal do mistrzostwa dla Norweżek.Z handi 1,5 Norwegia powinno siąść.

adik1992 539,8K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Mimo ze kibicuje Wisle to co ten Sobolewski stworzyl za jedynadtke. Dalej nie wyciagaja wnioskow. Za duzo hiszpanow i ten brozek na szpicy gdzie sa mlodzi Polacy tacy jak Bartkowski, Bartosz czy Wojtkowski na pewno nie sa gorsi od Llonha czy arsenica. Dobrze ze w cracovi mlodzian broni to trzeba liczyc na jego bledy.

U 0

Gość
Dziękuje też tak sądze z eNorweszki wygraja cały turniej ale dałem bezpiecznie 1 bandy Hambardy i Norwegia 1.5 za sporo i na jutro niewiem co zagrać Fenerbacze i chomutow wychodzi ako ponad 2 chyba te 2 meczyki zagram za spora sumke jak wejdzie kuponik
bO 1 KUPON AKO PONAD 8 za 100 miałem i 800 do wygrania było i 2 mecz zrypał na kuponie
Hokej Canada 1,5 1 tercja pięknie siadło
Dziękuje i Powodzenia życzę te 2 meczyki zagram nic na siłe ,rano przegladne oferte jak dadza bo teraz jest tragedja na jutrzejszy dzionek

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Panowie coś tam słyszałem przed meczem jednym uchem. Tam jakiś konflikt jest na linii Sobolewski-Probierz? Z tego co teraz widziałem, Sobol nie podał ręki trenerowi Pasów.

C 334

copper

Użytkownik
Dziękuje też tak sądze z eNorweszki wygraja cały turniej ale dałem bezpiecznie 1 bandy Hambardy i Norwegia 1.5 za sporo i na jutro niewiem co zagrać Fenerbacze i chomutow wychodzi ako ponad 2 chyba te 2 meczyki zagram za spora sumke jak wejdzie kuponik
bO 1 KUPON AKO PONAD 8 za 100 miałem i 800 do wygrania było i 2 mecz zrypał na kuponie
Hokej Canada 1,5 1 tercja pięknie siadło
Dziękuje i Powodzenia życzę te 2 meczyki zagram nic na siłe ,rano przegladne oferte jak dadza bo teraz jest tragedja na jutrzejszy dzionek
Mork i Oftedal zbyt ładne i zbyt utalentowane żeby odpadać w ćwierćfinale☺

U 0

Gość
Mas zracje a co na jutro proponujesz zagrać te 2 typki co pisałem czy Himika dożucić w kosza??

U 0

Gość
Norweżki pocisk 4-1 raczej wejdzie to będe do przodu 400zł dzisiaj ????

C 334

copper

Użytkownik
Mas zracje a co na jutro proponujesz zagrać te 2 typki co pisałem czy Himika dożucić w kosza??
Fener i Chimki powinny wygrać w Eurolidze ale grubo bym tego nie grał bo na Fener niski kurs a rywal mocny a Chimki na wyjeździe i nie bardzo mam zaufanie do tego zespołu.Ja to poszukam linii pkt na zawodników bo czasami trafiają się okazje ale trzeba znać składy.

U 0

Gość
Dzięki coper to zagram Fenerbacze i ten hokej za koncówke chociaż 100 wygrać bedzie git
Dziękuje niegram chimika w takim razie przekonałeś mnie ???? ????:cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom