Przeprosilem i temat uwazam za zamkniety.Wladowalem sie na mine i to moj blad.Slepy w karty nie gra.A z drugiej strony to tez masz refleks szachisty.Jesli wiedziales ze jest pomylka to dlaczego nie sprostowales tegoDo myślenia powinno dać Tobie to że kobiety grały wczoraj. W piłce nożnej nie gra się dzień po dniu.
Według mnie nie warto, WHU na prawdę fajnie się prezentuje.grać na Chelsea?
Bo nie było mnie wcześniej na forum. Spoko i bez odbioru.Przeprosilem i temat uwazam za zamkniety.Wladowalem sie na mine i to moj blad.Slepy w karty nie gra.A z drugiej strony to tez masz refleks szachisty.Jesli wiedziales ze jest pomylka to dlaczego nie sprostowales tego
Powodzenia????Bo nie było mnie wcześniej na forum. Spoko i bez odbioru.
Czy aż tak fajnie by wygrać to nie wiem. Kibicuje im bo jakoś nie trawię Chelsea ale tutaj jeden gol może zmienić wzystko.Według mnie nie warto, WHU na prawdę fajnie się prezentuje.
Nie twierdzę, że wygrają. Uważam, że po prostu Chelsea tego nie wygra ????Czy aż tak fajnie by wygrać to nie wiem. Kibicuje im bo jakoś nie trawię Chelsea ale tutaj jeden gol może zmienić wzystko.
Dobry bet tez to mamChelsea wiecej rr 1,94
Miałem rywali, ale tylko po biednym @2.65, więc gdzie tu przy pre over @7. Wypłaciłem z zyskiem prawie 100%, bo speniałem na 5 min przed końcem.Guangdong z takimi dziadami przegrac ????