>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
U 0

Gość
Tomcioomen pobieram over 2,5 w meczu Boca Juniors i dokladam Orlando -2,5 w 3 kwarcie co daje dubla @4.31 grane lekutko
Dziękuje oby nas nie zawiedli ja miałem ako ponad 5 i wyruchał mnie Frankwurt z przedostatnia rużyną ,ale ower wszedł 5,5 a jeszce wcześniej mnie Norweska przekręcila na over 4,5 ako 17 i od jakiegoś czasu co zrobie taśmy 1 nie wchodzi ,teraz gram singielki
Powodzenia z nba bo to nie moja dziedzina jak Nhl ,nieraz zagram coś od kumpla zNhl to tak sobie dla rozrywki ja tylko typuje Europejską i różne turnieje
Pozdrawiam i odpalamy meczyka za 15 min !!!!:cool: ???? ;)o_O

drexler 570

drexler

Użytkownik
Widział ktoś gdzieś kursy na walkę Damiana Janikowskiego z Antonim Chmielewskim? Chce to zagrać grubo,mam swoje przemyślenia.Jestem ciekawy jakie kursy na tą walkę wystawią.

U 0

Gość
Panowie znowu mi stronka nie działa
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&amp;c=en&amp;i=eWlwYWRpcGJxZw№f№f
Wie ktoś co się dzieje ,kiedys też nie działała pare tyg i zadziałała ponich .ma ktoś podobną doniej
Z góry dziękuje
Ta sama co moja strona nie działa ???? :oops:
Boca over 1,5 1 polowa 2.55
Takie coś za mała stawke za 100 można się pokusić ,nie piniądze ja więcej daje natą opcje tak 50 na 50 szanse daje temu overowi 1 polowa
polowa ⛔
Pewnie i 2,5 nie wejdzie z taką grą:mad::confused::eek: ????
jak tam gra Boca Juniors ? 0-0 na razie
Strzelili jest szansa na 2,5 ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom