>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Adik masz coś na nocke z ręcznej Hiszpanki dadzą over 45,5 czy odpuścić
bo pograłem Norweżki grubo 49,5

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Głowacki drugi raz kartka po zatrzymaniu: Kurzawy i czerwo, a to prawda Carlitos tylko z Cracovią czy Pogonią potrafił pokręcić obrońcami, Legia, Górnik to już po nim. Angulo też póki co gol tylko z karnego ale da się go zauważyć w przeciwieństwie do Wiślaka, ale zdecydowanie nr 1 dzisiaj to Kurzawa.
E: no i proszę 2-3 Carlitos ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
dziękuje Adik i powodzenia życzę ja już nic niegram czekam na ostatni floorbal bo narazie to wszysto wchodzi co gram zniego ,jestem zadowolony
A Hokeje to zawsze 1 nawala na taśmie ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Cuprum bez Kaczmarka, próbuję grać tak:
Czarni @2.59 (już rano o tym pisałem - teraz kurs jest @2.28)
Po dwóch setach - Czarni 2:0 @4.25
Czarni 3:0 @7.00
1set/mecz Czarni/Czarni @2.85
Dorzuciłem jeszcze raz na live Czarni 3:0 @7.75
Taht jest w kadrze, ale on w ataku sam nie da rady raczej. Zresztą wraca po kontuzji, nawet nie jest pewne że będzie grał w pierwszej szóstce. Kaczmarek to przynajmniej 70% ataku Cuprum. Jeżeli Czarni nie wygrają tego meczu, to będę mega zaskoczony.

C 334

copper

Użytkownik
A w Belgii co? Ostatnie Eupen wali 2 bramy w 20 min Brugii.Kolejki cudów a zbuki happy
Musisz kolego sobie uświadomić,że piłka nożna to gra przypadku..komuś akurat piłka siądzie na nogę czy gdzieś się od pleców czy głowy komuś odbije czyli czysty przypadek.Nie ma teraz dobrych piłkarzy,skończyli się pod koniec lat 90tych.Jak taki Ronaldo jest teraz najlepszym piłkarzem świata to samo mówi za siebie.Ten oryginalny brazylijski gdy był w pełni swoich możliwości był piłkarzem trzy klasy lepszym.Piłkarze to teraz bardziej bezmózgowi biegacze niż kopacze.Nie ma co więc płakać bo piłka to teraz gra przypadku.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
czemu tak pewniacki bijesz na czarnych? tu roznie moze byc
Bez Kaczmarka? Nie sądzę, potencjał jest podobny nawet z nim w składzie. Jeżeli Czarni nie będą psuli zagrywek jak w meczu z JW to wygrają to na luzie moim zdaniem.

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Musisz kolego sobie uświadomić,że piłka nożna to gra przypadku..komuś akurat piłka siądzie na nogę czy gdzieś się od pleców czy głowy komuś odbije czyli czysty przypadek.Nie ma teraz dobrych piłkarzy,skończyli się pod koniec lat 90tych.Jak taki Ronaldo jest teraz najlepszym piłkarzem świata to samo mówi za siebie.Ten oryginalny brazylijski gdy był w pełni swoich możliwości był piłkarzem trzy klasy lepszym.Piłkarze to teraz bardziej bezmózgowi biegacze niż kopacze.Nie ma co więc płakać bo piłka to teraz gra przypadku.
Jasne.Zgadzam sie z Toba w calosci.Z tym ze dzisiejsi kopacze to w wiekszosci przekretasy patrzace skad tu wyrwac jakis grosz.Nie wierze w cuda juz dawno ,ze druzyny grajace o cos dostaja zapasci w meczach ze sredniakami i slabeuszami.U nas byl kiedys taki gostek o ksywie Fryzjer i trzymal cala lige za morde i grali tak jak mu pasowalo.Podejrzewam.ba jestem niemal pewien ze praktycznie kazde ligi maja swoich Fryzjerow.Powodzenia

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Nie mogę zacytować swojego postu, ale Mous na ⛔, zagrali zupełnie inaczej niż przez cały turniej.
Zagrali inaczej, bo na tyle im pozwoliło Na&#39;Vi. Całkowita kontrola na dwóch mapach, a te pistole na inferno w TT - majstersztyk.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom