caveman
Użytkownik
PograneAtletico Tucuman Gol @2.37
WilliamHill
E: W I połowie cisneli niesamowicie.
PograneAtletico Tucuman Gol @2.37
WilliamHill
Boston philaJakiś mecz na nc+ leci dziś?
ooo, to extra oglądać Simmonsa i Irvinga to czysta przyjemność. Ale coś na ich stronie znalazłem że niby o 4:00 ma być mecz na żywo a wteedy leci Portland, ale może jakiś błąd mają.Boston phila
Bramke trafili na początku drugiej połowy, tyle, że sędzia "widział" spalony, którego nie było.Atletico Tucuman Gol @2.37
WilliamHill
San Miguel nastepny gol
@4 sts
????Acasusso San Miguel over 2.5
@ 3,10 sts
Junior nie strzela karnego na 1-1 w 89 minucie, trzy minuty pozniej Flamengo dobija, na miękko dwa zerkoGram z bonusu: Flamengo WIN
@4.75 bet563
Zagralem lekko w tripluKiks i jak zrobiles ? zagrales w koncu Timisoara co dyskutowalismy z rana ? ostrzegalem , ze public bet zrobil sie z tego i podejrzany mecz ! ????
Haha ???? 89 pkt w Portland w 2 polowie i to fuksem! Niezle... teraz czekamy na australie i powtorke finalu pucharu, nie wiem jak zakąsic to w pre, zobaczymy zaraz sklady, smierdzi mi tu remisem, albo bedzie bardzo spokojnie albo rozwscieczone Adelaide ruszy do ataku. Dlatego czekam na live, żeby sprawdzic z jakim podejsciem dzisiaj zaczną oba teamy. Szczerze - z aleague mecze fc sydney typuje mi sie najtrudniejwszyscy w szkole ? ????
To jak cos wymyslisz to daj znać.Mam wrażenie że z dnia na dzień co raz mniej tu ludzi.Haha ???? 89 pkt w Portland w 2 polowie i to fuksem! Niezle... teraz czekamy na australie i powtorke finalu pucharu, nie wiem jak zakąsic to w pre, zobaczymy zaraz sklady, smierdzi mi tu remisem, albo bedzie bardzo spokojnie albo rozwscieczone Adelaide ruszy do ataku. Dlatego czekam na live, żeby sprawdzic z jakim podejsciem dzisiaj zaczną oba teamy. Szczerze - z aleague mecze fc sydney typuje mi sie najtrudniej
Pare słów na temat tego spotkania można przeczytać w wiadomym dziale ????Haha ???? 89 pkt w Portland w 2 polowie i to fuksem! Niezle... teraz czekamy na australie i powtorke finalu pucharu, nie wiem jak zakąsic to w pre, zobaczymy zaraz sklady, smierdzi mi tu remisem, albo bedzie bardzo spokojnie albo rozwscieczone Adelaide ruszy do ataku. Dlatego czekam na live, żeby sprawdzic z jakim podejsciem dzisiaj zaczną oba teamy. Szczerze - z aleague mecze fc sydney typuje mi sie najtrudniej