H
733
hajs_enberg
Użytkownik
Chirico 2.75
minus nawet szkoda strzepic ryjaChirico 2.75
Normalny scenariusz,zdarzają sie runy po 20:0 .Olympiacos z 12-4 do 12-11 ???? Widzę że wszędzie w tego kosza grają padakę
Raczej jak zaczną trafiać, bo jak na razie ciągle za 3 bez przygotowanych pozycjiNormalny scenariusz,zdarzają sie runy po 20:0 .
Olympiakos jak nie zgasi N.Cola,to będzie lipa
dzisiaj Rosa wygrala 1 kwarte 22:6 a potem rozpoczęcie 2 0:13 wiec normalka w koszuOlympiacos z 12-4 do 12-11 ???? Widzę że wszędzie w tego kosza grają padakę
Klucz do zwyciestwa dzis to defwnsywa,bo Maccabi ma indywidualnosci.Raczej jak zaczną trafiać, bo jak na razie ciągle za 3 bez przygotowanych pozycji
80 min meczu - ZAMYKAMY/(kontrujemy) ! 0-0 ????Dyscyplina : Pilka Nozna , Eliminacje MŚ kobiet
Godzina 19:00
Spotkanie : Holandia vs Norwegia
Typ : remis
Kurs : 3,98
Dzis znowu stawiam na remis , ale dzis nie jestem przekonany jak wczoraj.
Poczatkowe kursy wczoraj byly w 365 na poziomie 2,2 na Holandie i 2,8 na Norwegie . Potem zaczely sie zmieniac , bo ludzie ladowali kase w Holandię.
Holandia to mistrz Europy , z imponujaca seria zwyciestw z rzedu.
Wczoraj Mertens zostala najlepsza pilkarka FIFA . Mam nadzieje , ze zespol zabalowal , wypily Karmi i dzis beda slabsze ! ????
Kazdy mecz w tych eliminacjach jest wazny . Norwezki nie powinny oddac tego spotkania bez walki , a beda walczyli jak lwice , mam nadzieje. Wygraly ostatnio dwa mecze w grupie , ale ze slabszymi rywalkami. Dzis jest wielki sprawdziam dla nich .
Masowka na Holandię, pompowanie atmosfery itp. moze nie pomoc Holandii.
Ogladalem Holandie na tegorocznych ME i graly bardzo dobrze w obronie , szybkie kontry tez sa ich mocna stroną.
Norwezki powinny skupic sie na defensywie.
Wahalem sie miedzy remisem do przerwy a remisem koncowym.
Na pewno znasz się lepiej, więc się nie sprzeczam ????Klucz do zwyciestwa dzis to defwnsywa,bo Maccabi ma indywidualnosci.
Wymęczyli, aleFazeClan @1.80 WIN CS:GO