>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Olympiakos,Kosz
2,25
Tez bym tu ze stawką nie szalał ????
Brakuje Spaniulisa....
Maccabi,nafaszerowane dobrymi grajkami,ale widzę,duze szansę dka Greków.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
ten murzyn z ferdynandem co gra to jakis taki podobny do Lebrona, wogole wszystkie te czarne ludzie jak i skosne jakies takie podobne do siebie, tak bardziej z profilu bo na wprost to wyglada jak Kłerej Sam

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Cuevas po 3.05 ze Struffem obok tego nie moge przejsc obojetnie, no w koncu musi wygrac po takiej pieknej serii, chyba, ze sie bawi w Mladenovic
na hali Struff wiadomo mocny ale kurs ponad 3.0 na takiego grajka wystawiac, w koncu sie musi skonczyc ta paskudna seria.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina : Pilka Nozna , Eliminacje MŚ kobiet
Godzina 19:00
Spotkanie : Holandia vs Norwegia
Typ : remis
Kurs : 3,98

Dzis znowu stawiam na remis , ale dzis nie jestem przekonany jak wczoraj.
Poczatkowe kursy wczoraj byly w 365 na poziomie 2,2 na Holandie i 2,8 na Norwegie . Potem zaczely sie zmieniac , bo ludzie ladowali kase w Holandię.
Holandia to mistrz Europy , z imponujaca seria zwyciestw z rzedu.
Wczoraj Mertens zostala najlepsza pilkarka FIFA . Mam nadzieje , ze zespol zabalowal , wypily Karmi i dzis beda slabsze ! ????
Kazdy mecz w tych eliminacjach jest wazny . Norwezki nie powinny oddac tego spotkania bez walki , a beda walczyli jak lwice , mam nadzieje. Wygraly ostatnio dwa mecze w grupie , ale ze slabszymi rywalkami. Dzis jest wielki sprawdziam dla nich .
Masowka na Holandię, pompowanie atmosfery itp. moze nie pomoc Holandii.
Ogladalem Holandie na tegorocznych ME i graly bardzo dobrze w obronie , szybkie kontry tez sa ich mocna stroną.
Norwezki powinny skupic sie na defensywie.
Wahalem sie miedzy remisem do przerwy a remisem koncowym.
80 min meczu - ZAMYKAMY/(kontrujemy) ! 0-0 ✅✅ ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
widac, ze Niemiec lepiej sie czuje na hali szanse na Cuevasa oceniam 45-55 a kursy bylo ponad 3.0 seta urwie tego jestem pewny, Struff glupie bledy bedzie walka.
zamiast Bonziego wrzucilem Chirico, ktora obrywa od kobiety z czelendzerow, ale to juz inna historia.
Cuevas go samym serwisem porobi jak, w wymianach bedzie Struff takie bledy robil.
szkoda seta, w kolejnym sprobuje jakis over argentynczyka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom