>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
To się wjebałem w nets po calości. NHL też w plecy. Ehh. Gdybyście mieli zagrać jakiś większy kurs w meczu Pliskovej z Wozniacką, to co byście pocelowali? Pewnie jakieś DW 2:1,1:2?

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Chciałem coś pograć z tego wta ale żywcem nie mam pomysłu. W dziale cisza, Patrząc na ostatnie mecze to chyba Woźniacka. Chociaż wczoraj przestała grać po pierwszym secie całkowicie, swoją drogą Pliskova też na pół gwizdka z Ostapenko, obydwie nie musiały na siłe wygrywać.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Chciałem coś pograć z tego wta ale żywcem nie mam pomysłu. W dziale cisza, Patrząc na ostatnie mecze to chyba Woźniacka. Chociaż wczoraj przestała grać po pierwszym secie całkowicie, swoją drogą Pliskova też na pół gwizdka z Ostapenko, obydwie nie musiały na siłe wygrywać.
No nie musiały. ale lepiej odpuścić całkowicie jak Pliskova niż zanotować zjazd do bazy jak Wozniacki po wygraniu 6:0 w pierwszym secie.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Cieszy mnie to,że gracie Pliskovą bo mam pograną Wożniacką po kursie 2,0;)To,że grała wczoraj trzy sety, dwa na wyjebce to nie ma znaczenia.Nadal ostatnio narzekał,że za szybko kogoś ograł i takie mecze nie są dobre.Pliskova do tej pory wygrywała ze strzelbami takimi jak ona sama a teraz zagra z zawodniczką regularną, scianą i może mieć problemy.Meczu z Mugu w ogóle nie ma co brać pod uwagę bo to co Hiszpanka w tym meczu grała lepiej nie komentować.Venus w pierwszym meczu też nie grała tego co póżniej, dziś pierwszy sprawdzian dla Pliskovej.Kto wygra ten mecz wygra pewnie cały turniej.

Otrzymane punkty reputacji: +5
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Pliskova DW 2-0 @2.7
Nie skomentuję, WTA po prostu nie jest do gry... mieć dwa razy przełamanie na seta, a później jeszcze 2sp przy podaniu rywalki.
EDIT
Teraz chyba każdy wie, dlaczego tego się nie gra. Z 1-6 prawie przegrać TB? Można, ale to co zrobiła Pliskova...

drexler 570

drexler

Użytkownik
Nie skomentuję, WTA po prostu nie jest do gry... mieć dwa razy przełamanie na seta, a później jeszcze 2sp przy podaniu rywalki i wtopić w tb bez walki.
⛔
Nie księguj przed końcem! Co tam się dzieje, WTA faktycznie nie do gry..Pliskova przegrała wygrany set, powinna zamknać 6-4 a potem o mało Wożniacka nie uwaliła tie-breaka z 6-1.Jestem ciekawy jak Pliskova w drugim secie po tym zagra.Czy ją zmobilizuje czy wprost przeciwnie.

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Arces, a co myślisz o LoLu? Coś mi się wydaję,że jednak SKT. Mechanicznie Faker to bóg, nawet jak na początku mocno dostają to jednak mają jeszcze zawsze szanse wrócić, RNG tylko gdy wyjdzie early + Uzi musi mieć dobrą kompozycję. Eksperci w studiu także mówią na temat SKT.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Arces, a co myślisz o LoLu? Coś mi się wydaję,że jednak SKT. Mechanicznie Faker to bóg, nawet jak na początku mocno dostają to jednak mają jeszcze zawsze szanse wrócić, RNG tylko gdy wyjdzie early + Uzi musi mieć dobrą kompozycję. Eksperci w studiu także mówią na temat SKT.
Przed meczem dwóch ekspertów stawiało 3-1 dla RNG, jeden 3-2 dla SKT. Ja mam pograne RNG, ale to tak naprawdę mecz 50/50.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom