zgodnie z zasadą, że wygrywają domownicy ????Brisbane Bullets 1 kwarta @2,04
No poszli grubo.Hmmm?
No nie musiały. ale lepiej odpuścić całkowicie jak Pliskova niż zanotować zjazd do bazy jak Wozniacki po wygraniu 6:0 w pierwszym secie.Chciałem coś pograć z tego wta ale żywcem nie mam pomysłu. W dziale cisza, Patrząc na ostatnie mecze to chyba Woźniacka. Chociaż wczoraj przestała grać po pierwszym secie całkowicie, swoją drogą Pliskova też na pół gwizdka z Ostapenko, obydwie nie musiały na siłe wygrywać.
Nie księguj przed końcem! Co tam się dzieje, WTA faktycznie nie do gry..Pliskova przegrała wygrany set, powinna zamknać 6-4 a potem o mało Wożniacka nie uwaliła tie-breaka z 6-1.Jestem ciekawy jak Pliskova w drugim secie po tym zagra.Czy ją zmobilizuje czy wprost przeciwnie.Nie skomentuję, WTA po prostu nie jest do gry... mieć dwa razy przełamanie na seta, a później jeszcze 2sp przy podaniu rywalki i wtopić w tb bez walki.
Przed meczem dwóch ekspertów stawiało 3-1 dla RNG, jeden 3-2 dla SKT. Ja mam pograne RNG, ale to tak naprawdę mecz 50/50.Arces, a co myślisz o LoLu? Coś mi się wydaję,że jednak SKT. Mechanicznie Faker to bóg, nawet jak na początku mocno dostają to jednak mają jeszcze zawsze szanse wrócić, RNG tylko gdy wyjdzie early + Uzi musi mieć dobrą kompozycję. Eksperci w studiu także mówią na temat SKT.