>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Przy gemie serwisowym Jeleny już przynajmniej dwa razy byłem przekonany, że jest po meczu. Ale wytrzymała i oby wygrała. ????
Największy paradoks: przy 40-40 zanotowała swój najlepszy serwis w tym meczu, a punktu nie ugrała i dała meczową Williams.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Uf, uf. Czyli jednak da się bez serwisu? Znowu śmieszna sytuacja, bo przy kolejnym dobrym pierwszym serwisie Jelena nie ugrała punktu.
Na dobrą sprawę teraz już nic nie wiem. Wydaje się, że Venus tu powinna powoli puchnąć, ale jak Ostapenko nie przytrzyma choć trochę serwisu, to może nie zdążyć. ????
Buki wiedzialy co sie swieci w meczu grubasa skarpety, bo w normalnej sytuacji kurs na socka bylby w okolicach 1.2
Czy ja wiem. Wystarczyło popatrzeć na ostatnie wyniki Socka i na to, co wyczyniał w ostatnim meczu z Fogiem. Z formą na bakier, a choć z Vaskiem ostatnimi czasy dzieją się dziwne rzeczy to jednak jest zawodnik z potencjałem na miarę top50 ATP. Raczej taka &quot;pułapka&quot; buków, bo po @1,2 nikt by pewnie Socka nie pograł, a na jakieś @1,35 już pewnie więcej osób się skusiło.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Przestaje biegać Venus. Ale za brak połamania przy 0-40 pewnie przyjdzie kara.
Ostapenko musi trochę porozrzucać serwisem. Tu nie chodzi nawet o siłę, ale chociaż o kierunki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom