Ale pięknie siadło ???? .Clarke wygra 2 set - 2,40 - od razu mówię, że pewny bet to nie jest, gram, bo widzę value xD.
Dla odważniejszych Clarke wygra mecz 4,50.
Nie zapowiada się na to ????Po 1.90 biorę Murray/Soares przy 6:3 w taju, ogarną ???? .
Pograł bo kuponu skan wstawiał.Pracował chyba w kasynie jako krupier i ktoś potem pisał,że kasę przegrał przegrał i tak i odszedł z forum.Tak to jest,czasami spora wygrana tylko może zrobić więcej złego niż dobrego jak ktoś za bardzo w nałogu siedzi ale to już nieistotne Zagrał wtedy z jajami i mu weszło.Pamiętam,że sam przy tych setbolach stresowałem się bo chciałem żeby wygrał.Miał też sen,że seks z Radwańską uprawiał ale tego pewnie nie zrealizował bo by go Celt wypatroszył tak,że i te 20kawałków na leczenie by niePamiętam
Potwierdzam, był taki. Ciekawe czy naprawdę pograł, bo z tego co pamiętam tam Dima bronił setowych więc pewnie z pięć lat życia mu ubyło.
Po 1.90 biorę Murray/Soares przy 6:3 w taju, ogarną ???? .[/QUOTE
Wiem, za dużo rano wygrałem, niepotrzebne 150 w plecy xD.Nie zapowiada się na to ????
Z 8-3 zrobiło się 9-7, akurat Soares ogarnął (dziw bierze ???? ), lecz strata była za duża xD.Gdyby nie gorąca głowa to 2-0 by było dla Murray/Soares, ale cóż. W STB braciaki zagrali bardzo dobrze i należało im się zwycięstwo.
8-3 i podanie Soaresa, więc już pozamiatane niestety
Na którym etapie już jesteś?U mnie cel to rowniez typ za 29k(ponad 100,000zl) oczywiscie na under, i to bedzie siodmy mecz w all in od stanu 6 stawek
29,130 na siodmy ostatni zaklad...oczywiscie bede wtedy uptrywal under
W Pre pare razy 4 pod rzad, ale wiem ze 6-7 jest w zasiegu reki. Obecnie etap zero, ale musze znowu zaczac ????Na którym etapie już jesteś?
Możesz w trakcie wypłacić, czy musisz zrobić obrót do końca?W Pre pare razy 4 pod rzad, ale wiem ze 6-7 jest w zasiegu reki. Obecnie etap zero, ale musze znowu zaczac ????