>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
OH Leuven - Roeselare
goście under 0,5 @ 2.28 ⛔ samobój oczywiście w koncowce
Fredrikstad - Notodden
Goście under 0,5 @ 1.93 ✅
i jak ktoś ma to może spróbować Fredrikstad wygra do 0, fajne valju 0-0
Catania 2 gol @ 2.16

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Mało brakowało, bo Szwajcaria wybijała piłkę z linii bramkowej.
Najlepszy był ten wolny Rodrigueza. Patelnia na bramę przy jego możliwościach a ten podaje do bramkarza w sam raz na kontrę. Modliłem się przez tą chwilę, żeby z tego wpadł gol za karę, ale no cóż

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Najlepszy był ten wolny Rodrigueza. Patelnia na bramę a ten podaje do bramkarza w sam raz na kontrę. Modliłem się przez tą chwilę, żeby z tego wpadł gol za karę, ale no cóż
Powiem Ci, że udało mi się obejrzeć w znacznej części oba mecze barażowe tych drużyn i Szwajcaria ma sporo szczęścia, że wpadła na Irlandię Północną. Obie ekipy nie miały argumentów, a awans dał naciągany karny. Szwajcarzy w barażu nie pokazali nic, żeby można było powiedzieć, że byli lepsi od rywala.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Powiem Ci, że udało mi się obejrzeć w znacznej części oba mecze barażowe tych drużyn i Szwajcaria ma sporo szczęścia, że wpadła na Irlandię Północną. Obie ekipy nie miały argumentów, a awans dał naciągany karny. Szwajcarzy w barażu nie pokazali nic, żeby można było powiedzieć, że byli lepsi od rywala.
Z każdym innym rywalem z tych barażów by odpadli, takie są fakty. To jest strasznie przereklamowana reprezentacja przez te wyniki z ogórkami, których mają przeważnie w swoich eliminacjach. Jedna z drużyn, na którą śmiało będzie można grać przeciwko w Rosji.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Z każdym innym rywalem z tych barażów by odpadli, takie są fakty. To jest strasznie przereklamowana reprezentacja przez te wyniki z ogórkami, których mają przeważnie w swoich eliminacjach. Jedna z drużyn, na którą śmiało będzie można grać przeciwko w Rosji.
Pełna zgoda.
Jeszcze słowo do jutrzejszego meczu Włochów. Bardzo trafna analiza w dziale. Pewnie Włosi będą z biegiem czasu przyciskać Szwedów którzy na wyjazdach nie spisują się już tak dobrze jak u siebie. Sam pobrałem awans Włochów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom